SENESTE NYHEDER fra FLC Danmark

1/9/21

Windows 11 er endelig kommet, men bør du skifte?

I erhvervsverdenen skal man tænke nøje før man springer på nye opdateringer som et nyt styresystem. Lige så meget som ændringer fryder, kan ændringer også være tidskrævende og dyre for virksomheden.

Læs hele indlægget

1/9/21

5G og større datapakker med Flexfone

Med Flexfone har du altid direkte adgang til Danmarks bedste mobilnetværk. Det betyder også at du nu kan få adgang til 5G i næsten hele landet!

Læs hele indlægget

1/9/21

Vi har flyttet adresse

FLC Danmark forkæler medarbejderne med nye flotte lokaler. Vores nye adresse er derfor: Olof Palmes Allé 47, 8200 Aarhus N

Læs hele indlægget

4/3/21

HP ProBook 635 Aero G7 - den lette løsning

Med corona-pandemien er det ingen overraskelse, at kontoret i den grad er flyttet hjem på den private matrikel. I forbindelse med at kontoret er pakket sammen og taget under armen, giver det god mening at gøre hverdagens arbejdsmaskiner lettere.

Læs hele indlægget

4/3/21

WiFi og VoLTE opkald med Flexfone

Oplever I til tider, at jeres dækning ikke er optimal på arbejdspladsen eller generelt, når I taler i jeres mobil telefon? Så er WiFi opkald værd at læse mere om. VoLTE står for Voice over LTE og er bedre kendt som "Tale over 4G".

Læs hele indlægget

16/11/20

HP EliteBook X360 1040 G7

HP EliteBook X360 1040 G7 er en super mobil bærbar PC, der er indkapslet i et lækkert design. Med mulighed for SureView og mobilnetværks forbindelse, er det den perfekte bærbar PC at have med på farten.

Læs hele indlægget

5/10/20

5G netværk med Flexfone

Flexfone har gjort det muligt at få adgang til 5G på alle deres mobilpakker.

Læs hele indlægget

1/10/20

Microsoft opdatere deres iOS minimumskrav

Da iOS 14 nu er rullet ud på de fleste iOS enheder, forbereder Microsoft sig på at fjerne understøttelsen af iOS 12. Systemkravene og minimumskravene til Outlook for iOS bliver opdateret til at understøtte iOS 14 og samtidig ændres minumumskravet til iOS 13.

Læs hele indlægget

31/8/20

Spændende nyt fra Flexfone

Siden før sommerferien har Flexfone kommet med en masse relevante opdateringer. Der er bl.a. tale om en integration mellem Google My Business, datadelingskort er blevet inkluderet i de 3 største mobilpakker og meget mere.

Læs hele indlægget

31/8/20

Spændende produkt nyheder fra HP

I år deltog vi i HPs certificering vedrørende nye produkter og nyheder, virtuelt i vores eget mødelokale i FLC. I denne nyhed deler vi ud omkring den viden vi fik. Vi sørger altid for at holde os opdateret, for at kunne yde vores kunder den bedste service.

Læs hele indlægget

26/8/20

Højeste kreditværdighed for 7 år i træk

I FLC har vi fokus på at drive en lønsom virksomhed, fordi det giver os bedre muligheder for at fortsætte med at udvikle virksomheden i fremtiden. Det glæder os derfor, at vi har opnået den bedste kreditvurdering for 7. år i træk.

Læs hele indlægget

26/8/20

Bedre telefoner til samme pris

Flexfone opgraderer deres sortiment af Yealink-bordtelefoner, til de helt nye modeller fra Yealinks T5-serie: T53W, T54W og T57W. De vil erstatte de ældre modeller, hhv. T42S, T46S og T48S. Prisen vil forblive den samme, telefonen vil blot blive opgraderet.

Læs hele indlægget

26/8/20

Kender du din printers rigtige sidepris?

Står du overfor at skulle investere i en ny print-, scan- og kopiløsning, så kontakt os for aftale om et uforpligtende møde om din næste investering.

Læs hele indlægget

26/8/20

HP EliteBook x360 1040 G5

HP introducere deres nyeste medlem til x360 familien. Deres tyndeste og letteste 14” x360 notebook. Det nyeste medlem til familie er designet med en 14” skærm, i et chassis på størrelse med andre producenters 13”-chassis. Det reducerer chassisfootprintet med 10%.

Læs hele indlægget