SENESTE NYHEDER fra FLC Danmark

31/8/20

Spændende nyt fra Flexfone

Siden før sommerferien har Flexfone kommet med en masse relevante opdateringer. Der er bl.a. tale om en integration mellem Google My Business, datadelingskort er blevet inkluderet i de 3 største mobilpakker og meget mere.

Læs hele indlægget

31/8/20

Spændende produkt nyheder fra HP

I år deltog vi i HPs certificering vedrørende nye produkter og nyheder, virtuelt i vores eget mødelokale i FLC. I denne nyhed deler vi ud omkring den viden vi fik. Vi sørger altid for at holde os opdateret, for at kunne yde vores kunder den bedste service.

Læs hele indlægget

26/8/20

Højeste kreditværdighed for 7 år i træk

I FLC har vi fokus på at drive en lønsom virksomhed, fordi det giver os bedre muligheder for at fortsætte med at udvikle virksomheden i fremtiden. Det glæder os derfor, at vi har opnået den bedste kreditvurdering for 7. år i træk.

Læs hele indlægget

26/8/20

Bedre telefoner til samme pris

Flexfone opgraderer deres sortiment af Yealink-bordtelefoner, til de helt nye modeller fra Yealinks T5-serie: T53W, T54W og T57W. De vil erstatte de ældre modeller, hhv. T42S, T46S og T48S. Prisen vil forblive den samme, telefonen vil blot blive opgraderet.

Læs hele indlægget

26/8/20

Kender du din printers rigtige sidepris?

Står du overfor at skulle investere i en ny print-, scan- og kopiløsning, så kontakt os for aftale om et uforpligtende møde om din næste investering.

Læs hele indlægget

26/8/20

HP EliteBook x360 1040 G5

HP introducere deres nyeste medlem til x360 familien. Deres tyndeste og letteste 14” x360 notebook. Det nyeste medlem til familie er designet med en 14” skærm, i et chassis på størrelse med andre producenters 13”-chassis. Det reducerer chassisfootprintet med 10%.

Læs hele indlægget