Spændende nyt fra Flexfone
Forside
/
Nyheder
/
Spændende nyt fra Flexfone

Spændende nyt fra Flexfone

Siden før sommerferien har Flexfone kommet med en masse relevante opdateringer. Der er bl.a. tale om en integration mellem Google My Business, datadelingskort er blevet inkluderet i de 3 største mobilpakker og meget mere.

Flexfone er nu klar med en smart integration mellem Google My Business og Åbningstider i PBXadmin.Google My Business er et genialt værktøj til at vise virksomheders åbningstider. Det hjælper dine kunder med hurtigt at kunne se, hvornår din virksomhed holder åbent eller lukket. Samtidig med at det giver dig muligheden for, at have differentieret åbningstider når der bl.a. er helligdage. Ved hjælp af Flexfone’s Google My Business-integration kan du nu nøjes med at opdatere dine åbningstider på Google, og de vil automatisk blive opdateret i din PBXadmin.‍

Integration mellem Google My Business og Flexfone åbningstider

Integration mellem Google My Business og Flexfone åbningstider

Lad medarbejderne redigere deres egen information på Myfone.dk

Lad dine medarbejdere redigere deres egen information på Myfone.dk med Flexfone’s nye funktion. Flexfone har lavet en funktion der spare din Flexfone administrator tid, da den gør det muligt for dem selv at opdatere deres information. Administratoren kan vælge hvilke informationer, medarbejderne skal have rettigheder til at ændre i.

Datadelingskort inkluderet i mobilpakker

Datadelingskort inkluderet i mobilpakker

Flexfone lytter nøje til deres kunders ønsker. Derfor har de en rigtig stærk sommernyhed, der er gældende fra d. 1 september 2020. Uden at hæve priserne på deres 3 største mobilpakker, inkludere de nemlig datadelingskort.


Helt konkret:

Flexfone inkludere hhv. 1, 2 og 3 datadelingskort i deres 3 største mobilpakker. Derfor vil pakkerne komme til at se således ud:

Fri tale 50GB vil fremover inkludere 1 SIM-kort til datadeling.

Fri tale 50GB (med fri tale fra IP-telefoner) vil fremover inkludere op til 2 SIM-kort til datadeling

Fri tale 100GB (med fri tale fra IP-telefoner) vil fremover inkludere op til 3 SIM-kort til datadeling.


Det betyder at alle kunder med én eller flere af disse pakker, ikke længere skal betale 30 kr. pr. måned for at have et datadelingskort – og de 2 største mobilpakker inkludere ovenikøbet hhv. 2 og 3 datadelingskort


Det kan være en fordel at opgradere

De med pakken Fri tale 5 GB, der allerede har et datadelingskort til 30 kr. pr. måned, kan naturligvis forsætte med det. Det kan dog være en fordel at opgradere. Fri tale 50 GB giver 45 GB mere data, og koster kun 20 kr. mere pr. måned.

Brug dit microsoft-profilbillede på Myfone.dk

Brug dit microsoft-profilbillede på Myfone.dk

Flexfone har lavet en kobling mellem Myfone-brugerens profilbillede og det billede, som er angivet på medarbejderens Microsoft-profil. Det betydet, at hvis jeres medarbejdere tilknytter sin Microsoft-bruger til Myfone, vil vedkommendes profilbillede automatisk blive synkroniseret. Hvis billedet senere hen bliver skiftet, kan man tvinge en opdatering igennem. Alternativt bliver det opdateret automatisk hver nat.

Har du brug for rådgivning?

Vi står altid klar til at levere en ordentlig rådgivning inden for IT.
Ønsker du at blive klogere på vores forretningsområder kan du altid læse om vores løsninger her

Kunderådgivere
IT Samarbejdspartner siden 1990

Hos FLC går vi meget op i, at finde den rigtige løsning til kunden. Det hele er ikke bare sort og hvidt, og med den rette kommunikation, kan vi finde den perfekte løsning, uanset hvilke krav der bliver stillet.

om FLC Danmark
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag alt det seneste nyt fra FLC direkte i din indbakke

Succes! Du er nu tilmeldt nyhedsbrevet!
Noget gik galt. Har du indtastet din email korrekt?