Forside
/
Nyheder
/
Bedre telefoner til samme pris

Bedre telefoner til samme pris

Flexfone opgraderer deres sortiment af Yealink-bordtelefoner, til de helt nye modeller fra Yealinks T5-serie: T53W, T54W og T57W. De vil erstatte de ældre modeller, hhv. T42S, T46S og T48S. Prisen vil forblive den samme, telefonen vil blot blive opgraderet.

 

De er de første på det danske marked, der kan tilbyde de nye og forbedrede Yealink bordtelefoner.

 

De tre nye telefoner har flere fordele, eksempelvis:

 

Yealink T57W

Yealink SIP-T57W har en justerbar og lynhurtig 7”LCD-touchskærm med en brugervenlig menu til effektiv kaldshåndtering. Udover at T57W kan tilsluttes Wi-Fi har den indbygget Bluetooth, så man kan tilkoble et headset direkte til telefonen.

Pris: 1.750 DKK,-Yealink T54W

Yealink SIP-T54W er en funktionel bordtelefon med fysiske BLF-tasterrundt om det farvede 4,3” justerbare LCD-display. T54W kan tilkobles Wi-Fi oghar indbygget Bluetooth, så headsettet kan synkroniseres direkte medbordtelefonen.

Pris: 1.375 DKK,-

Yealink T53W

Yealink SIP-T53W har et enkelt design med et sort/hvidt justerbart display og fysiske BLF-taster. T53W dækker de basale behov til en bordtelefon, og har ligesom T57W og T54W indbygget Bluetooth til, så headsettet kan tilkobles direkte til telefonen.

Pris: 1.000 DKK,-

 

Ekstra tilbehør: Sidepanelet EXP50

Sidepanelet EXP50 består af et lodret LCD farvedisplay, det gør det muligt at have flere kontakter til hurtig viderestilling. Sidepanelet har 20 fysiske knapper med to LED-farver, og 40 ekstra knapper ved brug af sideskift. Sideplanelet passer til Yealinks T5-serie.


Kontakt din kunderådgiver i dag, og få et uforpligtende tilbud på køb af flere Yealink bordtelefoner.

Mads Høgh Høiberg - mhh@flc.dk

Esben Vidstid - ev@flc.dk

Torben Høiberg - th@flc.dk

Modtag de vigtigste nyheder fra FLC Danmark, direkte i din indbakke.

Succes! Du er nu tilmeldt nyhedsbrevet!
Noget gik galt. Har du indtastet din email korrekt?