Vi er ikke som de fleste

Vi er stadig en 100% dansk ejet fullservice IT-samarbejdspartner

Vi er et team af kolleger, som står parat til at forstå, hvad I som kunde forventer af en professionel og værdiskabende IT-Samarbejdspartner.

Vi måler flere gange årligt vores samarbejde, fordi vi ønsker at sikre os, at vi til enhver tid lever op til jeres forventninger. Intet er længere statisk og der opstår næsten dagligt nye muligheder, som I bør overveje. Derfor er det vores forventning, at I stiller store krav til, hvordan vi vil varetage ansvaret for jeres virksomheds IT-løsning og tilhørendeservices.

Vi stiller store krav til os selv, som jeres IT-samarbejdspartner

Vi værner om vores værdier og stiller store krav til os selv og vores kolleger, fordi det sikrer, at vi kan glæde os over at samarbejde med vores kunder igennem mange år. Med udgangspunkt i et aktivt samarbejde med mange erhvervskunder igennem 15, 20, 25 og +30 år, mener vi at kunne dokumentere, at vi ikke er som de fleste.

Vi har særlig fokus på samarbejdet, når der opstår uventede problemstillinger. Vi mener i høj grad, at man kan måle et samarbejde ud fra leverandørens evne til at håndtere kritiske problemstillinger, derfor sætter vi alle sejl og sikre os, at I som kunde er tilfredse – specielt efter løsning af kritiske problemstillinger.

FLC Danmark tilbyder danske erhvervsvirksomheder et værdiskabende samarbejde, hvor vi tager ansvaret for IT i det omfang I måtte ønske det. Til gengæld stiller vi også krav til et samarbejde. Vi forventer, at samarbejdet over tid vil omhandle flest mulige af de forretningsområder, som vi kan varetage – fordi det medfører en passende grad af loyalitet fra jeres side, som vi kvitterer for med en høj grad af ekstraordinær fokus fra vores side.

Vi er et full-service IT-hus i +30 år

FLCs rødder strækker sig tilbage til 1990, hvor virksomheden blev stiftet. Hos FLC arbejder vi målrettet på at give vores kunde en positiv kundeservice hver dag. Vores loyale kunder er danske erhvervsvirksomheder med alt fra 10 - 250 brugere.

Vi er et full-service IT-hus med alle de funktioner og kompetencer som det kræver. Vi tilbyder alt fra rådgivning til implementering af såvel enkelte arbejdspladser som større infrastrukturprojekter, som kan omhandle såvel ny infrastruktur hos jer eller migrering til cloudbaserede applikationer og serviceres.

I dagligdagen tilbyder vi alle de services, som I måtte have behov for – lige fra almindelig kundesupport til overvågning, udbedring af fejl, opdatering af jeres systemer og enheder, faste besøg, eskalering og udkald on-siet efter behov samt naturligvis mulighed for adgang til vores services 24 x 7 x 365.

Vores værdier

FLASH er vores værdisæt, som vi hver dag skal efterleve. Vi udføres vores arbejde baseret på en høj Faglighed, vi tager Ansvarlighed seriøst, hvilket sikre følelsen af den nødvendige Stolthed, som gør at alle kolleger er opmærksomme på, hvor vigtigt det er af være en god Holdspiller. Gøre man den samlede sum op, så er fundamentet lagt for at sikre en særlig høj grad af Loyalitet i samarbejdet.

Faglighed

Vi prioriterer uddannelse, certificeringer, erfaringer og tekniske kompetencer, som er nødvendige for at kunne opretholde en høj Faglighed.

Loyalitet

Vi kender værdien af et loyalt samarbejde igennem +30 år. Loyalitet er den absolut vigtigste del af FLASH, fordi Loyalitet er det, som kan sikre et mangeårigt samarbejde.

Ansvarlighed

Vi udviser ansvarlighed ved fx at have fokus på opgaver, indtil de er løst til kundens tilfredshed.

Stolthed

Når vi lykkedes med at være faglige, tage ansvar, være gode holdspillere og altid have fokus på loyalitet, så opstår følelsen af Stolthed.

Holdspiller

Vi kan kun lykkedes ved at være gode Holdspillere. I dag er IT så omfattende, at man er nødt til at være flere, som står sammen om opgaver, projekter og daglige services. Derfor har vi fokus på at alle skal opføre sig som Holdspillere i hverdagen.

Vores medarbejdere

Hos FLC Danmark prioriterer vi vores medarbejdere højt, idet de er nøglen til at levere fremragende service til vores kunder. Vi fokuserer på at sætte kunden i centrum, sikre tryghed, og vi er altid proaktive, især når det kommer til opfølgning på tidligere opgaver for at sikre den bedste kundeoplevelse.

Et godt arbejdsmiljø er essentielt for os. Det indebærer adgang til moderne udstyr, professionelle værktøjer til styring af opgaver, og et stærkt fællesskab blandt kompetente kolleger. Vores medarbejdere nyder godt af fleksible pausedage, udviklingsmuligheder gennem uddannelsesdage, en attraktiv lønpakke, pensionsordning, sundhedsforsikring, ekstra feriefridage, og ikke mindst vores sociale arrangementer, som styrker vores fællesskab.

Kort sagt, vi stræber efter at skabe et motiverende miljø, hvor alle føler sig værdsat og har de bedste forudsætninger for at levere service i topklasse.

Vores mission

Vi gør os umage. Vi leverer IT, baseret på de til kundens og opgavens bedste produkter og services. Vi rådgiver hver enkelt kunde, så de får den bedst mulige løsning – tilpasset deres situation. Vi leverer services, som sikre den højeste grad af tilgængelighed, samt den mest effektive problemløsning, hvis uheldet er ude.

Vores vision

Vi vil være den foretrukne IT-samarbejdspartner for professionelle virksomheder målt på oppetid, stabilitet og sikkerhed. Vi ser IT strategisk, taktisk og operationelt.

Vi vil være anerkendt som en ansvarlig, kompetent og nærværende IT-samarbejdspartner.

Vi vil skabe og udvikle et miljø, hvor kunder, kolleger og leverandører inspireres menneskeligt, fagligt og intellektuelt.

Vores vision er fortsat at skabe en kontrolleret vækst og fremgang i såvel omsætning som resultat. Det vil vi opnå baseret på vores Go-To-Marketstrategi samt FLASH værdisæt med de dygtigste medarbejdere i branchen. Vi har fokus på at drive en stærk og lønsom virksomhed i IT-branchen.