5G netværk med Flexfone
Forside
/
Nyheder
/
5G netværk med Flexfone

5G netværk med Flexfone

Flexfone har gjort det muligt at få adgang til 5G på alle deres mobilpakker.

5G står for femte generation mobilnetværk. 5G sørger bl.a. for hurtigere download og minimal forsinkelse. Helt nøjagtigt menes der at download i fremtiden kan blive op imod 20 gange hurtigere – der er plads til alle, på en gang. Derudover vil 5G kunne styrke vores sikkerhedsberedskab. Med 5G er det nemlig muligt at reservere plads på mobilnettet, så der altid vil være plads til sundhedsmyndigheder når de står i en krisesituation.

Hvad er 5G?

Hvad er 5G?

Forud for fremtiden

Forud for fremtiden

Ikke nok med at 5G er en forbedring af hastigheder og stabilitet, så er det mere end det. 5G-tekonologien er fremtiden. I hvert fald den del, der handler om forbindelser. Altså selvkørende biler, fjernkirurgi og ikke mindst, telefonforbindelser og forsinkelser.

Kan jeg få 5G?

Kan jeg få 5G?

For at kunne gøre brug af det nye 5G-netværk skal du have en telefon og abonnement der understøtter teknologien. Kontakt din faste kunderådgiver og få rådgivning om, hvordan du kan få adgang til det fantastiske 5G-netværk.

Har du brug for rådgivning?

Vi står altid klar til at levere en ordentlig rådgivning inden for IT.
Ønsker du at blive klogere på vores forretningsområder kan du altid læse om vores løsninger her

Kunderådgivere
IT Samarbejdspartner siden 1990

Hos FLC går vi meget op i, at finde den rigtige løsning til kunden. Det hele er ikke bare sort og hvidt, og med den rette kommunikation, kan vi finde den perfekte løsning, uanset hvilke krav der bliver stillet.

om FLC Danmark
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag alt det seneste nyt fra FLC direkte i din indbakke

Succes! Du er nu tilmeldt nyhedsbrevet!
Noget gik galt. Har du indtastet din email korrekt?