HP EliteBook X360 1040 G7
Forside
/
Nyheder
/
HP EliteBook X360 1040 G7

HP EliteBook X360 1040 G7

HP EliteBook X360 1040 G7 er en super mobil bærbar PC, der er indkapslet i et lækkert design. Med mulighed for SureView og mobilnetværks forbindelse, er det den perfekte bærbar PC at have med på farten.

Den kompakte, ultraslanke notebook er skabt til business. Med 360-graders fleksibilitet og refleksfri touchskærm får du mere fra hånden. Derudover beskytter HPs unikke sikkerhedshard- og software beskytte din PC mod trusler.

Kompakt notebook skabt til business

Kompakt notebook skabt til business

Supermobil bærbar PC

HPs nye EliteBook X360 1040 model er super mobil. HP EliteBook X360 1040 G7 er indkapslet i et lækkert design og har en fuld HD 14’’ skærm. Skærmen har touchfunktion, er refleksfri og kan have indbygget HP Sure View Reflect, der gør det muligt at holde indholdet på din skærm sikkert for visuelle hackere, uanset hvor du befinder dig. Se mere om Sure View her

Derudover har HP EliteBook X360 1040 G7 en startvægt på kun 1,32 kg og mulighed for tilkobling til mobilt netværk, hvilket giver rig mulighed for at have den med på farten

Kompakt notebook skabt til business

Kompakt notebook skabt til business

Den kompakte, ultraslanke notebook er skabt til business. Med 360-graders fleksibilitet og refleksfri touchskærm får du mere fra hånden. Derudover beskytter HPs unikke sikkerhedshard- og software din PC mod trusler.

Utrolig hurtig

Utrolig hurtig

Med 10.-generatons Intel® Core™ i5-processor er du sikret en stærk processor, der tilfredsstiller et hvert behov. Kombineret med en SSD harddisk er du sikker på at ventetiden mellem applikations-skift og -opstart er minimal.

Har du brug for rådgivning?

Vi står altid klar til at levere en ordentlig rådgivning inden for IT.
Ønsker du at blive klogere på vores forretningsområder kan du altid læse om vores løsninger her

Kunderådgivere
IT Samarbejdspartner siden 1990

Hos FLC går vi meget op i, at finde den rigtige løsning til kunden. Det hele er ikke bare sort og hvidt, og med den rette kommunikation, kan vi finde den perfekte løsning, uanset hvilke krav der bliver stillet.

om FLC Danmark
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag alt det seneste nyt fra FLC direkte i din indbakke

Succes! Du er nu tilmeldt nyhedsbrevet!
Noget gik galt. Har du indtastet din email korrekt?