Klientudstyr

Hvad er mon dit fokus, når der skal investeres i klientudstyr? Har du fokus på økonomien eller har I vedtaget, at klientudstyr skal udskiftes med fast interval for at sikre den bedste performance? Eller er du på udkig efter lækkert klientudstyr med et cool design, fordi I har mange unge medarbejdere? Uanset jeres krav, ønsker, behov og fokus, så har vi det rigtige produkt.

Bærbare løsninger

Vi er stolte over at kunne tilbyde HP Inc. meget brede sortiment af bærbare løsninger. Du tænker måske ”Er en bærbare ikke bare en bærbar”? Svaret er nej, og det er efter vores mening vigtigt, at du vælger den rigtige løsning til de enkelte medarbejdere, fordi det vil sikre at de er mest mulige effektive.

Sortimentet er alt for omfattende, til at vi kan præsentere det her, kontakt os derfor og få besøg af en kunderådgiver, som medbringer et repræsentativt udvalg af mulighederne, som du kan se og røre på mødet.

FLC tilbyder teknologileje, som betyder at du betaler dit udstyr på månedsbasis uden at det er dyrere end at købe dem kontant (kræver strategisk beslutning om lbn. udskiftning hvert 3. år).

HP EliteBook familie G6 - 830, 850, 860

Stationære løsninger

Der er mange muligheder at vælge imellem, men langt de fleste vælger i dag stationære løsninger i et mini kabinet, fordi de leverer den ønskede performance, selvom de ikke fylder ret meget.

Vi tilbyder hele HP Inc. sortiment, som leveres i 3-4 forskellige kabinet størrelser. Vi leverer naturligvis masser af tilbehør, herunder tyverisikring og mærkning af udstyr.

FLC tilbyder avanceret overvågning, så vi kan reagerer proaktivt på fejl inden de opstår. Vi tilbyder også services, som fuldautomatisk gennemfører fejludbedring af visse fejl, hvilket sikrer det lavest mulige omkostningsniveau og den højeste effektivitet.

Vi har fornøjelsen af at kunne fejre 10 års jubilæum sammen med FLC Danmark i 2020. I takt med at vores virksomhed er vokset sammen med kravene til en optimal IT løsning, må jeg sige at Torben Høiberg og hans team, i den grad lever op til vores forventninger. Sammen med god rådgivning og sparring omkring vores samlede IT løsning føler jeg altid, at FLC Danmark giver os den bedste og mest professionelle løsning, som dækker behovene i vores virksomhed. Kan kun give Torben Høiberg bedste anbefalinger herfra.

Martin mikkelsen

Sales manager & partner

Kontakt vores rådgivere

Har du nogen spørgsmål, eller ønsker blot yderligere vejledning, er du mere end velkommen til at kontakt vores rådgivere.

Kontakt os

Stationære og bærbare workstations

Du har måske kolleger, som har brug for særlig kraftigt udstyr, som kan være nødvendigt, hvis I arbejder med grafiske applikationer fra Adobe, AutoDesk o.l. For at opnå en forventet performance, så kræver det at CPU, ram, disk og grafikkort er nøje udvalgt.

Vi er certificeret HP Workstation partner, hvilket betyder at vi kan levere det fulde sortiment af Workstations til den helt rigtige pris. Produktsortimentet er meget omfattende, og da Workstations typiske koster fra 15.000 og opefter, så bør man bruge tid på at finde den helt rigtige model. Vi leverer også bærbare Workstations.

Vi tilbyder en særlig avanceret HPE serverløsning, som kan afvikle selv tunge grafiske applikationer over internettet. Vi er klar over, at du næppe tror os, derfor tilbyder vi jer muligheden for at teste løsningen efter aftale. Løsningen er interessant for virksomheder med mere end 10 brugere eller hvis I har brug for at kunne arbejde på de samme filer fra flere afdelinger. Lad os tage en snak om mulighederne.

Oplev hp z-workstations
HP Z4 G4 Workstation video
Se videoen
HP EngageOne video
Se videoen

Pos og aio løsninger

Vi tilbyder POS (Point Of Sales) og AiO (All In One) løsninger, som typisk anvendes i detailbutikker e.l., hvor man med fordel kan anvende touch funktionen på skærmen og gerne vil undgå et hav af kabler.

Der er naturligvis forskel på løsningerne, som også er meget forskellige, når man betragter designet. HP Inc. har designet en komplet løsning bestående af pc, skærm, kasse og bonprinter, som fremstår i et meget eksklusivt og funktionelt design.

Skærmløsninger

I dag er udbuddet af display løsning under kraftig forandring. Rigtig mange virksomheder anvender i dag 2-skærms løsninger, fordi de forøger effektiviteten blandt medarbejderne. Vi leverer komplette løsninger inkl. skærmholdere, som giver flere fordele – dels kan skærmene placeres i den rigtige højde ligesom de frigiver plads på skrivebordet.

Der sker p.t. en udvikling hen imod endnu større og meget brede skærme, idet de er endnu mere effektive end 2-skærmsløsningerne. Den ekstra effektivitet opnås, hvis man arbejder meget i applikationer som fx Outlook og Excel, hvor man med fordel kan udnytte den ekstra brede på skærmen.

HP EliteBook familie G6 - 830, 850, 860