Hvordan kan du få en mere effektiv arbejdsdag med en større skærm?
Forside
/
Nyheder
/
Hvordan kan du få en mere effektiv arbejdsdag med en større skærm?

Hvordan kan du få en mere effektiv arbejdsdag med en større skærm?

Nutidens digitale arbejdsformer kræver, at man har udstyr, der kan følge med udviklingen og bidrage til at skabe en effektiv arbejdsdag. Hvis du er på jagt efter en moderne skærm, der kan højne din produktivitet og gøre mulitasking lettere, behøver du ikke lede længere! I denne artikel præsenterer vi de fordele, som du kan opnå ved at udstyre dit skrivebord med HPs 34 tommer P34hc skærm!

P34hc skærmens store og buede display tilbyder væsentligt større mulighed for fordybelse, da man kan lukke udefrakommende forstyrrelse ude og udelukkende fokusere på indholdet på skærmen. Skærmens moderne display med 3400x1440 opløsning sørger for at selv de mest krævende visuelle opgaver fremstår krystalklart, så du nemt kan redigere indhold uden frygt for, at det anderledes ud andetsteds.

Med sin størrelse er der desuden rigeligt plads til at arbejde i mange forskellige vinduer og programmer på én gang. Hvis dette kombineres med de nye multitasking-funktioner i Windows 11, kan du hurtigt få optimeret dit program-setup, så du kan få skrivebordet tilpasset præcis, som du ønsker det. At have én stor skærm er endda væsentligt mere fleksibel end at have to mindre skærme, da man med et stort display ikke behøver at indskrænke vinduernes størrelse til de mindre skærmes begrænsede omfang.  

Derudover kan P34hc skærmen tilbyde et bedre ergonomisk arbejdsmiljø. Foden kan justeres til den højde, som du foretrækker, og skærmen kan bøjes til den vinkel, som du foretrækker. Dertil er skærmen bygget til at modvirke blændende lys fra vinduer eller lamper, så du kan arbejde i mange timer, uden at få ondt i øjnene.

Slutteligt har skærmen også et lavt strømforbrug, specielt hvis man til sammenligning er vant til at bruge to forskellige skærme. Med tilhørende funktionalitet såsom automatisk tilslutning af strømsparetilstand og standby mode er P34hc skærmen både mere miljøvenlig og mere omkostningseffektiv end andre produkter.

Er du også på udkig efter en moderne og æstetisk flot skærmløsning, der er nem at anvende og passer til ethvert IT-setup?

Netop nu tilbyder vi skærmen til kun 2.695,-

Har du brug for rådgivning?

Vi står altid klar til at levere en ordentlig rådgivning inden for IT.
Ønsker du at blive klogere på vores forretningsområder kan du altid læse om vores løsninger her

Kunderådgivere
IT Samarbejdspartner siden 1990

Hos FLC går vi meget op i, at finde den rigtige løsning til kunden. Det hele er ikke bare sort og hvidt, og med den rette kommunikation, kan vi finde den perfekte løsning, uanset hvilke krav der bliver stillet.

om FLC Danmark
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag alt det seneste nyt fra FLC direkte i din indbakke

Succes! Du er nu tilmeldt nyhedsbrevet!
Noget gik galt. Har du indtastet din email korrekt?