HP’s Vision er at skabe miljøvenlige produkter af genanvendelige materialer
Forside
/
Nyheder
/
HP’s Vision er at skabe miljøvenlige produkter af genanvendelige materialer

HP’s Vision er at skabe miljøvenlige produkter af genanvendelige materialer

HP sigter mod at levere teknologi, der forbedrer liv og giver deres kunder mulighed for at opnå mere fokus på miljøet. Gennem produkter og tjenester skabes en fælles værdi for planeten, menneskene og samfundet.

Siden 2016 har HP haft som mål at genanvende 1,2 millioner ton hardware og forbrugsstoffer inden 2025. Ved udgangen af 2018 var der genanvendt 395.200 ton.

HPs blækpatroner og LaserJet toner er produceret med genanvendt materiale. Faktisk er hele 80% af blækpatronerne og 100% af tonerne af genanvendt materiale, og der er i øjeblikket benyttet over 230 tons plastik, som er opsamlet fra strande. Alternativt var det endt i havet.

På pc siden genanvendes der også materiale. En stor del af den nye Elite Dragonfly Notebook er produceret med genanvendt magnesium og plastik.

Der er også et stort fokus fra HP på cirkulær materiale-effektivitet. Her forsøger man at benytte materialerne så meget som muligt. Det kan være ved at reparere en gammel bærbar pc, eller benytte dens materialer andetsteds.

Har du brug for rådgivning?

Vi står altid klar til at levere en ordentlig rådgivning inden for IT.
Ønsker du at blive klogere på vores forretningsområder kan du altid læse om vores løsninger her

Kunderådgivere
IT Samarbejdspartner siden 1990

Hos FLC går vi meget op i, at finde den rigtige løsning til kunden. Det hele er ikke bare sort og hvidt, og med den rette kommunikation, kan vi finde den perfekte løsning, uanset hvilke krav der bliver stillet.

om FLC Danmark
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag alt det seneste nyt fra FLC direkte i din indbakke

Succes! Du er nu tilmeldt nyhedsbrevet!
Noget gik galt. Har du indtastet din email korrekt?