Printløsninger

Er du tryg ved den løsning og aftaleform din virksomhed benytter lige nu?

Når vi spørger på denne måde, er det bevidst tvetydigt, idet printverdenen er fyldt med aftaler som ikke altid sikrer kunden optimal økonomi og frihed. Desuden overser mange nødvendigheden af, at se på om der er taget hånd om selve IT sikkerheden i løsningen.

Storformat print

Printsikkerhed

HP er kendt som den markedsledende IT-producent og udbyder af LaserJet print og MFP-løsninger. Gennem teknologi og erfaring har HP de seneste år implementeret en række innovative sikkerhedsfunktioner, som beskytter printeren, data og dokumenter mod de stadig stigende trusler udefra.

åben og fair afregning

FLC tilbyder fleksible aftaler, der ikke binder dig mange år frem. Du kan lave en aftale med helt ned til ét års løbetid. Aftalerne indeholder ikke minimumsvolumen der skal printes pr. måned, kvartal eller år. Så hvis du spare på tonerdækningen / volumen, vil det komme dig til gode i forhold til den løbende afregning

HP PageWide Enterprise Color 556
Integreret tastatur i HP Printer

Design og funktionalitet

HP har sørget for at design og funktionaliteten i deres printere hænger sammen, så det bliver lettere at være bruger

Med HP’s professionelle MFP’ere og printere får du et enkelt og intelligent design, samt en funktionalitet der kan tilpasses til nu og til fremtiden. De nyeste teknologier reducerer papirstop og fejl ved indføring. Modulære indbakke- og efterbehandlingstilbehør giver konfigurationsmuligheder, der kan tilpasses. Med brugervenlige menuer med kun 3 niveauer, kan alle nemt udføre hele arbejdsprocesser og udskrivningsopgaver.

Øgede krav til hverdagen

De øvede krav til brugen af printere, er trængt ind i funktionaliteten. Det er tydeligt at se på ydeevne og levetiden af HP’s printere

Den kendte HP-kvalitet og stabilitet betyder høj oppetid og effektivitet. HP LaserJet Flow-MFP’ere tilbyder avancerede funktioner til arbejdsgange på enheden, som optimerer din produktivitet vha. hurtig tilpasning efter aktuelle arbejdsgange og behov.

Flowløsninger hjælper dig med at få fat i det rigtige indhold, og organisere og distribuere det hurtigt og præcist. Så sparer du tid og undgår besværet med komplekse scannings- og udskrivningsopgaver. I de nye professionelle flow MFP’ere er der ydermere tilføjet intelligente funktioner, som sikrer yderligere mod fejl, tidsspilde m.m.

HP PageWide Enterprise Color 556

Storformat print

Flere og flere vælger at printe storformat selv. Det giver en række fordele uanset om du har behov for at printe teknisk relateret materiale, arbejdstegninger eller materiale der er mere marketings orienteret. Det kunne eksempelvis være interne eller eksterne informationsplancher, plakater, bannere og meget mere.

Storformat print

Ved hjælp af en storformat printløsning, kan vi hjælpe jer med at øge effekten af jeres visuelle kommunikation, nemt og simpelt.

Flere og flere vælger at printe storformat selv. Det giver en række fordele uanset om du har behov for at printe teknisk relateret materiale, arbejdstegninger eller materiale der er mere marketings orienteret. Det kunne eksempelvis være interne eller eksterne informationsplancher, plakater, bannere og meget mere.

HP DesignJet T2600 MFP
HP DesignJet T2600 MFP
Se videoen

Fordele ved at eje en
Storformat printløsning

Som udgangspunkt koster det typisk en brøkdel at producere storformat materialer selv, fremfor at få det produceret ude i byen.

Egen storformat print løsning formindsker ventetiden på store print markant, hvilket giver mere fleksibilitet i hverdagen.

Stærkere visuel underbygning til relevante kampagner, promoveringer, begivenheder m.m.

Det er i dag meget brugervenligt og HP tilbyder løsninger, der
automatisere dele af printprocessen, så du også sparer tid.

FLC kan hjælpe din forretning til nem og økonomisk produktion af visuel kommunikation. Vi er fleksible og kan komme til dig, eller du kan besøge os på vores kontor i Aarhus. Uanset hvad ser vi på printeksempler, samtidig med at du får en grundig demonstration af, hvor nem løsningen er at håndtere. Så kan vi drøfte hvilke muligheder indenfor storformatprint, der er for dig og din virksomhed.

Opdater din storformat print løsning

Der er sket meget indenfor storformatprint verdenen de seneste år. Der er sket mange forbedringer af produkterne, samtidig med at dine behov kan have ændret sig. Så hvis du overvejer at opdatere din storformat printløsning, så kontakt os og lad os tage en åben dialog om mulighederne vedr. opgradering.

Inden for de seneste år er der sket væsentlige forbedringer på storformat printløsninger. De er blevet hurtigere, kvaliteten er blevet bedre og fleksibiliteten er forbedret drastisk. Samtidig med at omkostningerne er blevet reduceret.

HP DesignJet T2600 MFP

Gode grunde til at opdatere:

1 Da HP DesignJet løsninger er førende på TCO (Total Cost of Ownership) området kan vi typisk tilbyde en meget attraktiv løsning ved opgradering til ny HP DesignJet.

2 Der kan ikke længere leveres reservedele, firmwareopdateringer og nye drivere etc. til en lang række printere på grund af fremskreden alder på udstyret.

3 Uanset om du har behov for teknisk eller grafisk storformat print, kan du vælge en HP DesignJet. I dag er de mere fleksible, yder mere, har bedre printkvalitet og er mere brugervenlige. Samtidig med at der er fokus på IT-sikkerhed m.m.

4 Du får markedets laveste driftsomkostninger, samt en langt mere attraktiv løsning i forhold til printhastighed, udskriftskvalitet, brugervenlig betjening, fleksibilitet etc.

5 En løsning der supporterer din forretning optimalt. Behovene kan være meget forskellige ligesom ændringerne siden den seneste løsning er anskaffet kan være markante.

6 Desuden tilbyder vi som strategisk HP DesignJet partner en skrotpræmie for din gamle enhed. Du sikres miljørigtig afhenting, bortskaffelse og genbrug. Læs mere om Print Renew