WiFi og VoLTE opkald med Flexfone
Forside
/
Nyheder
/
WiFi og VoLTE opkald med Flexfone

WiFi og VoLTE opkald med Flexfone

Oplever I til tider, at jeres dækning ikke er optimal på arbejdspladsen eller generelt, når I taler i jeres mobil telefon? Så er WiFi opkald værd at læse mere om. VoLTE står for Voice over LTE og er bedre kendt som "Tale over 4G".

Med VoLTE og WiFi-opkald kan du ringe over din 4G-forbindelse, når du er ude, og over dit WiFi-netværk når du er på en fast lokation. En af de smarte fordele ved netop VoLTE og WiFi opkald er, at når det er slået til, vil din telefon selv skifte mellem 4G og WiFi, når du har et igangværende opkald, så du har altid en god forbindelse.

Forøg jeres dækning og talekvalitet med WiFi og VoLTE opkald.

Forøg jeres dækning og talekvalitet med WiFi og VoLTE opkald.

Hvad er WiFi opkald?

Som nævnt gør WiFi-opkald, at du kan ringe over dit WiFi netværk med din mobiltelefon. Det er især foretrukket af virksomheder, der holder til i tæt isolerede eller beton-baserede lokaler, hvor mobilsignalet ikke altid kan finde en mast. Det er også at foretrække, hvis din virksomheds kontor er placeret langt fra en mobilmast.

Moderne telefoner understøtter som standard WiFi opkald i dag. Hvis du er i tvivl om, din telefon understøtter WiFi opkald, kan du blive sikker ved at tjekke denne liste

VoLTE

VoLTE er i hverdagstale bedre kendt som "Tale over 4G". Det har ikke altid været muligt at snakke over 4G, da 4G i starten kun understøttede data. Men med VoLTE kan man nu udnytte 4G netværket til at tale over telefonen, og det giver din virksomhed en bedre lydkvalitet og dækning både indenfor og udenfor.

Har du brug for rådgivning?

Vi står altid klar til at levere en ordentlig rådgivning inden for IT.
Ønsker du at blive klogere på vores forretningsområder kan du altid læse om vores løsninger her

Kunderådgivere
IT Samarbejdspartner siden 1990

Hos FLC går vi meget op i, at finde den rigtige løsning til kunden. Det hele er ikke bare sort og hvidt, og med den rette kommunikation, kan vi finde den perfekte løsning, uanset hvilke krav der bliver stillet.

om FLC Danmark
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag alt det seneste nyt fra FLC direkte i din indbakke

Succes! Du er nu tilmeldt nyhedsbrevet!
Noget gik galt. Har du indtastet din email korrekt?