ForsideNyhederÆndring af backupaftalerTilbage til oversigten
Publiceret:

19

05

2023

Ændring af backupaftaler

Vi ændrer vores backupaftaler - Få en oversigt over ændringerne her.

Vi skal oplyse, at vi har foretaget endnu en grundig gennemgang af vores backupaftaler. I den forbindelse er der tilføjet nye punkter til aftalen, som omhandler følgende:

  • Vi har forenklet aftalens bilag ift. daglige timebackups.

Tidligere oprettede vi separate backupjobs til SQL, det er ikke længere nødvendigt, idet vi kan aktivere ekstra hyppig backup (typisk af SQL data) i det daglige backupjob. Der er således fremadrettet ikke et separat bilag, som beskriver SQL backups. Vi angiver naturligvis hyppigheden af timebackup i den nye backupaftale.

  • Vi har ændret og adskilt orientering om den daglige backup.

Der findes fremadrettet to punkter, som dokumenterer, hvad der tages backup af, og hvor ofte der gennemfører fuld verificering af backup. Hver dag tager vi fortsat backup af alle systemdata, brugerindstillinger og datafiler, som vi har gjort hidtil. Verifikationen af data i drift vs. data i backup gennemføres fremadrettet hver uge, når der tages fuld backup. Begge punkter fremgår af ny standard for backupaftaler.

  • Nyt punkt i oversigten på side 3 – kryptering af alle backupdata.

Vi har tilføjet et nyt punkt ”Kryptering af alle backupdata”, hvilket er gennemført for at leve op til bedste praksis for backup. Hackerne ændrer løbende deres tilgang til at få fat i data, hvilket har medført, at backupdata i dag skal krypteres for at sikre, at de ikke får adgang hertil.

Den nye standard for backupaftaler vil være gældende for alle aftaler, der underskrives fra d.d. og fremadrettet. Har du allerede en underskreven backupaftale, så bør du tage kontakt til os, hvis du ønsker de nye punkter kontrolleret eller aktiveret. Du kan kontakte din faste kunderådgiver i salg eller vores projektkoordinator Kasper Bysted, der herefter opretter en ticket, som efterfølgende bliver planlagt til udførsel hurtigst muligt.

Kasper kan kontaktes direkte på:

Tlf: +45 44 14 50 44

E-mail: kby@flc.dk

Modtag vores nyheder i din indbakke

Succes! Du er nu tilmeldt nyhedsbrevet!
Noget gik galt. Har du indtastet din email korrekt?

Har du brug for rådgivning?

Vi står altid klar til at levere en ordentlig rådgivning inden for IT. Ønsker du at blive klogere på vores forretningsområder kan du altid læse om vores løsninger her