Få mere ud af dine infoskærme - FLC forhandler NordicScreens moderne teknologi!
Forside
/
Nyheder
/
Få mere ud af dine infoskærme - FLC forhandler NordicScreens moderne teknologi!

Få mere ud af dine infoskærme - FLC forhandler NordicScreens moderne teknologi!

Med NordicScreens Q-Play & Q-Cal kan du få meget større udbytte af din virksomheds infoskærme, uanset om de bruges til reklame, informationsstyring eller planlægning – Udforsk hvordan i denne artikel.

Infoskærme findes i mange forskellige størrelser og kan bruges til diverse formål. De kan f.eks. anvendes til internt brug, så dine medarbejdere kan få et overblik over f.eks. salgssituationen, interne nyheder, ordrer eller booking af møderum. Ligeledes kan de også bruges eksternt til at eksponere kunder eller besøgende for kampagner, brandingbudskaber, nyheder, nye produkter & meget mere. Kun fantasien sætter grænser for mulighederne for det indhold, som du kan vise på dine infoskærme. Med NordicScreens infoskærm-software har det aldrig været nemmere at opdatere og tilpasse dine infoskærmes indhold, så det passer præcis til det formål, som du ønsker.

Hvad er Q-Play & Q-Cal?

Hvad er Q-Play & Q-Cal?

Nordicscreens Q-Play er et cloudbaseret infoskærms-software, der gør, at du kan styre alle dine virksomheders infoskærme fra din egen computer, uanset hvor du befinder dig. Med deres drag & drop builder kan du nemt lave en ny opsætning eller tilpasse den eksisterende med nye sektioner og information.  

Q-Play tilbyder desuden integration med de fleste systemer og hardware på markedet. Dette inkluderer bl.a. Office 365, G-Suite, Power BI, Plecto & mange flere.  

Q-Cal er ligeledes et infoskærmssoftware, men det anvendes primært til booking af møderum og check-in funktioner. Q-Cal kan være til stor hjælp med at effektivisere arbejdsgangen på din arbejdsplads. Skal du f.eks. bruge et mødelokale på et bestemt tidspunkt, kan du blot booke det i din kalender, og så kan alle dine kolleger se det både i deres kalender og på skærmen udenfor rummet. Med Q-Cal slipper du for at rende frem og tilbage mellem kolleger flere gange om ugen og koordinere mødetider, I får i stedet et overskueligt og simpelt overblik. Ligeledes kan Q-Cal benyttes til check-in af gæster. Hvis du arbejder på et stort kontor eller måske i et kontorfællesskab, kan der opstilles en skærm lige ved indgangen. Når gæsten tjekker ind, kan de angive, hvem de er der for at besøge, og denne medarbejder vil få en direkte notifikation om, at deres gæst er ankommet.  

Hvordan fungerer det?

Hvordan fungerer det?

Med en Q-Play konto får du adgang til en online platform, hvor du kan administrere og få det fulde overblik over alle infoskærme i din virksomhed, såfremt at de er opsat med Q-Play. Alle skærmene kan tilpasses individuelt så indholdet er anderledes på tværs af skærme placeret forskellige steder i og udenfor dine faciliteter. Ligeledes kan det også koordineres, så indholdet er det samme på tværs af skærme placeret på forskellige lokationer, endda forskellige steder i verden. Så simpelt er det!

Se videoen nedenfor, for at se hvor let det er at tilpasse indhold i Q-Play.

Det eneste det kræver for at komme i gang med at benytte Q-Cal til booking af mødelokaler eller check-ins er det hardware, der passer til formålet, samt en Q-Cal licens. Til booking af mødelokaler kan man med fordel bruge en touch-skærm med lys, for at medarbejdere på lang afstand kan se, om lokalet er ledigt eller ej. Q-Cal kan integreres med langt de fleste digitale kalendere på markedet, og det er derfor blot at sætte den op, med jeres foretrukne system og vælge et design, der passer til jeres behov. Derefter skal de relevante touch-skærme blot sættes op og kobles til løsningen, hvorefter de er klar til at blive taget i brug.

Nysgerrig på systemet? Læs mere om, hvordan du kommer igang med at bruge mødebookingskærme.

Du kan også selv prøve Q-Play helt gratis ved at klikke på linket - Her får du adgang til en demoversion, hvor du kan prøve værktøjets forskellige funktioner af for at se, hvor nemt det virkelig er!

Er du interesseret i at få mere ud af dine infoskærme? FLC Danmark rådgiver dig gerne om, hvordan du kan komme i gang med at bruge Q-Play & Q-Cal samt hvilken kombination af skærme, der passer præcist til dine behov.

Har du brug for rådgivning?

Vi står altid klar til at levere en ordentlig rådgivning inden for IT.
Ønsker du at blive klogere på vores forretningsområder kan du altid læse om vores løsninger her

Kunderådgivere
IT Samarbejdspartner siden 1990

Hos FLC går vi meget op i, at finde den rigtige løsning til kunden. Det hele er ikke bare sort og hvidt, og med den rette kommunikation, kan vi finde den perfekte løsning, uanset hvilke krav der bliver stillet.

om FLC Danmark
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag alt det seneste nyt fra FLC direkte i din indbakke

Succes! Du er nu tilmeldt nyhedsbrevet!
Noget gik galt. Har du indtastet din email korrekt?