Telefoni & konferenceløsninger

Telefoni og konferenceløsninger er vigtigere end nogensinde før, fordi alle i dag forventer korte svartider og hurtig reaktion. Telekonferencer får i større og større omfang fokus for flere og flere virksomheder, fordi tid er en væsentlig faktor, som kan bruges bedre end på transport. Dertil erkender mange, at vi er nødt til at forholde os til klimaet – og derfor bør nedsætte transport til et minimum.

Telefoni

Hvornår har I sidst udfordret den telefoni løsning, som I anvender? Er den moderne og tilpas fleksibel, eller trænger den til at blive udskiftet? Alle bruger naturligvis smartphones i dag, men det er ikke alle som har den rigtige løsning. En løsning der tilbyder, at de kan omstille direkte imellem deres enheder og kolleger, hurtigt, nemt og effektivt.

Vi anbefaler Flexfones løsninger, fordi vi mener, at de er blandt de bedste, mest fleksible og økonomisk attraktive løsninger på markedet. Med Flexfone får man et digital omstillingsanlæg (PBX), som man valgfrit kan betjene fra sin pc, IP-telefon eller smartphone.

Flexfones løsninger er fyldt med brugbare funktioner, som de fleste konkurrenter kræver ekstra betaling for. Man får adgang til det for en lav månedlig omkostning pr. medarbejder. Smarte funktioner som dashboards med visning på TV-skærme, er også inkluderet.

Har du brug for rådgivning?

Mads Høgh Høiberg

Kunderådgiver

Telefoni er vigtigt for enhver virksomhed, selvom man i dag bruger forskellige kommunikationsplatforme. Der er mange muligheder, men Flexfone er blandt de bedste og har tilmed en enkel og overskuelig prisstruktur, som ikke giver overraskelser, selvom vi fx ønsker et dashboard med visning – det er inkl. i prisen.

Flexfone er en komplet løsning, hvor I selv bestemmer om der skal bruges IP-telefoner bordtelefoner, smartphone eller softphone ved den enkelte medarbejder – alle kan se hinanden uanset hvad de bruger.

Kunderådgivere
Mads Høgh Høiberg - kunderådgiver hos FLC Danmark

Vi valgte ultimo 2019 FLC Danmark som ny IT-samarbejdspartner. På årsmødet primo 2020 har vi konstateret, at samarbejdet har fungeret fint helt fra starten. Christian udtaler: ”Der var i 2019 et fint implementeringsforløb og efterfølgende fungerede alt som forventet. Vi hører ikke noget fra vores kolleger, hvilket er et godt tegn”.
Christian fortsætter: ”Vi mærker et nærvær i samarbejdet. Hos FLC spørger man ind til, hvordan samarbejdet går, og der afholdes årsmøde med frokost, det har vi ikke oplevet før”

Christian Lomholt Jessen

Partner / Advokat

Produktvideo: HP EliteSlice G2

Telekonferenceløsninger

En projektor har i mange år været løsningen til, hvordan kan skulle vise en præsentation e.l. på et lærred. I takt med fladskærme blev billigere, skiftede man projektoren ud. Vi ser nu igen et skifte, da virksomheder investere i løsninger, hvor der kan tilsluttes kamera og højttalere. Disse løsninger gør det muligt at møder via. telekonferenceløsninger, uden problemer.

Applikationer som Skype for Business og Microsoft Teams, gør det lettere at afholde møder, uden at man er i samme rum. Det giver virksomheder mange fordele, så som mulige store tidsbesparelser, og derved omkostningsbesparelser. Disse telekonferenceløsninger vækster hastigt da det er problemfrit at implementere, samtidig med de fordele, de giver virksomhederne.

Man ser også interessen for mindre displays stige. Disse displays har en stor effekt på den daglige drift af virksomheder, da de kan vise forskellige informationer. Eksempelvis kan man se om mødelokaler er optaget, hvilke af ens kolleger der sidder i opkald m.m. Derudover er de små displays lette og elegante at sætte op, da de både får strøm og tilslutter sig netværket, gennem deres ene netværkskabel.