Licenser og sikkerhed

Du tænker måske over, om ”Licenser og sikkerhed” hører sammen? Svaret er både ja og nej, men da man for at opnå en høj sikkerhed ofte skal forholde sig til licenser, så har vi valgt at slå ”licenser og sikkerhed” sammen i et af vores i alt seks forretningsområder.

Licenser

Licenser bliver i stigende grad mere og mere omfattende at holde styr på. Verden er i konstant forandring, det gælder også licenser, som i højere grad er baseret på månedlige abonnementer fremfor køb og eje.

I et samarbejde ser vi det naturligt at hjælpe mest muligt. Vi tilbyder derfor at tage ansvar for jeres licenser så vidt det er muligt. Vi har teknologi til rådighed, som sikrer et præcist overblik over de licenser, som er installeret på jeres udstyr.

Vi tilbyder rigtig mange licenser til både servere og klienter. Vi forholder os altid til, om det er mest rentabelt at eje eller leje. Det gør vi fordi det er nødvendigt, for at kunne yde jer den bedste rådgivning, når I står overfor investeringer.

FLC tilbyder at gennemføre licenskontrol med fast interval, så I ikke betaler for licenser, som ikke er aktive. Vi ser rigtig mange tilfælde, hvor der ikke er overblik over aktive licenser, hvilket medfører unødvendige omkostninger.

Har du brug for rådgivning?

Esben vidstid

kunderådgiver

Jeg startede i FLC tilbage i 2003 og har igennem tiden bl.a. beskæftiget mig med licenser. I dag er der flere muligheder for valg af licenser f.eks. indenfor abonnementstjenester fra Microsoft, som kan være svært at finde rundt i.

FLC gør det let for vores kunder at holde styr på deres licenser, da vi fakturerer disse hver måned. På årsmøder orienterer vi om jeres licenser, hvilket sikre at I har det korrekte antal licenser.

Kunderådgivere

Sikkerhed

Sikkerhed er et meget omfattende område at forholde sig til, ikke mindst efter opstramning af reglerne omkring GDPR.

Betragter vi sikkerhed overordnet uden at forholde os direkte til GDPR, så er der rigeligt at forholde sig til. Hvis man betragter en virksomhed udefra og ind, så skal man som udgangspunkt forholde sig til følgende punkter:

  • Firewall
  • Servere
  • Backup
  • WiFi
  • Klienter - herunder BYOD
  • Print / Kopi
  • Adgang til services (abonnementservices som f.eks. Office 365 o.l.)
  • Brugere

Vi har naturligvis fokus på sikkerhed i vores samarbejde med erhvervsvirksomheder. Vi tilbyder en grundig gennemgang af de mange områder, så du som kunde kan føle dig sikker. Du skal blot forholde dig til de spørgsmål, som vi vil bede dig besvare, hvis du ønsker et uforpligtende møde omkring sikkerhed.