Skift til Windows Server 2022 med det samme
Forside
/
Nyheder
/
Skift til Windows Server 2022 med det samme

Skift til Windows Server 2022 med det samme

Forlænget support til Windows Server 2012 og Windows Server 2012 R2 ophører 10. oktober 2023. I bør derfor allerede nu undersøge, om I har servere, som skal opgraderes.

Forlænget support til Windows Server 2012 og Windows Server 2012 R2 ophører 10. oktober 2023. I bør derfor allerede nu undersøge, om I har servere, som skal opgraderes. Vi vil typisk have gjort jer opmærksom på det jf. referater fra årsmøder. Fremgår det ikke af referatet eller er der ikke afholdt årsmøde for nylig, så anbefaler vi, at I kontakter os, så vi i fællesskab kan få undersøgt, om I har servere, som skal opgraderes. Dette gælder naturligvis kun, hvis I stadig har fysiske eller virtuelle servere.

Vent ikke til sidste minut!

Vent ikke til sidste minut!

Servereksperterne anbefaler et rettidigt skift til den moderne, sikre og højtydende software i Windows Server 2022. Vent ikke til sidste minut, fordi der kan være ventetid på migrering eller implementering af nye løsninger. I kan være sikre på, at I opnår fordele ved brug af moderne hardware og software. Hardwaren er f.eks. væsentlig hurtigere og mere strømbesparende, softwaren er mere pålidelighed, sikkerheden er forbedret og ydeevne er løftet, ligesom administration er forenklet.

 

Vær også opmærksom på, at det kan være nu, I skal overveje, om et skift til Microsoft 365 kan være fordelagtigt for jeres virksomhed. Stort set alt kan i dag migreres til Microsoft 365, hvor du kan få adgang til alt. Microsoft 365 Business Premium leveres f.eks. inkl. Exchange Online som en mailserver, SharePoint Online og OneDrive for Business som en filserver samt Microsoft Teams til kommunikation, opgavestyring og meget mere, herunder effektivisering af f.eks. sygemeldinger o.l., som FLC har designet apps til at varetage digitalt.

Har du brug for rådgivning?

Vi står altid klar til at levere en ordentlig rådgivning inden for IT.
Ønsker du at blive klogere på vores forretningsområder kan du altid læse om vores løsninger her

Kunderådgivere
IT Samarbejdspartner siden 1990

Hos FLC går vi meget op i, at finde den rigtige løsning til kunden. Det hele er ikke bare sort og hvidt, og med den rette kommunikation, kan vi finde den perfekte løsning, uanset hvilke krav der bliver stillet.

om FLC Danmark
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag alt det seneste nyt fra FLC direkte i din indbakke

Succes! Du er nu tilmeldt nyhedsbrevet!
Noget gik galt. Har du indtastet din email korrekt?