VisitAarhus

Det var den gode kemi, der i 2012 fik VisitAarhus til at vælge FLC Danmark som deres IT-leverandør. Derudover var den fysiske nærhed samt den professionelle tilgang vigtige parametre i deres valg.

“FLC var ikke de eneste, vi kiggede på, men de var de eneste, hvor vi allerede fra første møde, oplevede den helt rigtige kemi. Det er vigtigt for os, at der er fuld fokus på os og vores behov, og det kunne vi mærke, at vi ville få ved FLC,” fortæller Henrik Christoffersen, IT-ansvarlig ved VisitAarhus.

Fokus på økonomien

Før VisitAarhus skiftede til FLC Danmark, var IT altid en ukendt faktor på budgettet. Med faste aftaler på service og support ved de nu, hvad deres løbende omkostninger er.

“Man kan mærke på dem, at det er vigtigt for dem, at den løsning, de finder frem til, er økonomisk holdbar for os. Dengang satte de tre løsningsforslag op, og ved hjælp af deres råd og vejledning, fandt vi frem til den løsning, som vi har i dag. Og det er den eneste for os,” siger Henrik Christoffersen.

“De slog sig op på, at de sætter kunden i centrum, og det har de indfriet til fulde,” tilføjer han.

Vi hilser på hinanden i gadebilledet

Hos VisitAarhus var det vigtigt, at deres leverandør ikke var for stor. De ønskede ikke at ende som et nummer i rækken, og de gik derfor meget specifikt efter en leverandør, der kunne give dem nærhed.

“Når vi kontakter FLC, oplever vi altid en høj grad af service og ikke mindst personlig kontakt. Man føler sig virkelig velkommen. De kender os, og vi kender dem. Vi hilser endda på hinanden, når vi render på hinanden i det Aarhusianske,” fortæller Henrik Christoffersen.

Samarbejdet set i sømmene én gang om året

Hos FLC Danmark bliver alle kunder inviteret til et årsmøde, hvor hele samarbejdsaftalen, og samarbejdet generelt, bliver gennemgået. Hos VisitAarhus ser man det som et yderst positivt tiltag, at blive indkaldt til møde af deres leverandør.

“Det er meget betryggende, at have en leverandør, der gerne ser, at man møder op til et årligt møde. På den måde sikrer man hele tiden, at samarbejdet kører på skinner. Og det betyder meget for os,” slutter en tilfreds Henrik Christoffersen.

 

Kontaktperson:

Telefon nr.:

Henrik Christoffersen

8731 5006

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Børsen gazeller fra 1997 til 2008 HPE Partner Logo