A/S Villy Jensen

Hos A/S Villy Jensen var man i foråret 2013 på jagt efter en ny netværks-leverandør. Efter en mindre tilbudsrunde valgte de at gå videre med FLC Danmark, da de her følte, at de fik den opmærksomhed, fleksibilitet og professionalisme, som en mindre virksomhed som A/S Villy Jensen, har brug for.

”Det, der er vigtigt for os i valget af IT-leverandør, er, at de kan være fleksible og ikke er for store, så vi ender med at blive et nummer i rækken og dermed drukner i mængden. Vi vil gerne have den nærhed, som man får ved en mindre leverandør,” siger Michael Mors, Vicedirektør ved A/S Villy Jensen om valget af FLC Danmark.

Udover nærheden og professionalismen var det også den gode dialog med såvel ledelsen som teknikerne i helpdesk, der var en afgørende faktor i valget af FLC Danmark: ”Når vi ringer, bliver der svaret hurtigt og præcist, og så overholder de deres aftaler,” tilføjer Michael Mors.

Ny installation og ”ny medarbejder”

A/S Villy Jensen fik installeret en helt ny netværksløsning med dertilhørende nye arbejdsstationer og ny server. En så omfattende installation betød derfor også, at en tekniker fra FLC Danmark var i huset i knap 3 uger. Hos A/S Villy Jensen var de en smule nervøse for hvordan det ville komme til at gå, men de blev positivt overraskede.

”Kasper Thomsen, som var den ansvarlige systemkonsulent på projektet, har været rigtig fin at have i huset. Han er rolig og har styr på tingene, og selvom flere medarbejdere bragte ekstra opgaver ind over, så formåede han at styre det hele på en god og behagelig måde,” siger en tilfreds Michael Mors.

Problemer løst med det samme

Når en så omfattende installation skal på plads, kan det næsten ikke undgås at der opstår mindre problemer, men det var ikke noget, som A/S Villy Jensen mærkede meget til.

”De små problemer, der har været undervejs, er blevet løst hurtigt og uden problemer. Der har generelt været en positiv ånd fra FLC Danmark i forhold til at få løst dem. Der har sågar været enkelte sager, hvor FLC Danmark har påtaget sig opgaven at kontakte nogle af vores andre leverandører, og på den måde tog sig af hele processen med at få løst de problemer, der var. Så det har været en meget positiv oplevelse,” slutter Michael Mors.

 

Kontaktperson:

Telefon nr.:

Michael Mors

6166 5024

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Børsen gazeller fra 1997 til 2008 HPE Partner Logo