Ingeniørfirmaet VIGGO MADSEN

reference_viggo_madsen

En ordentlig IT-løsning giver mere frihed til at fokusere på sin kerneforretning, fortæller Bjørn Schmelling, direktør i Ingeniørfirmaet VIGGO MADSEN A/S. Derfor har han haft FLC Danmark ApS som samarbejdspartner og leverandør af HP-produkter siden 1992.

I begyndelsen af 1990’erne søgte Ingeniørfirmaet VIGGO MADSEN efter en ny HP-leverandør, og her faldt valget på FLC, som var nystartet på det tidspunkt. Ingeniørfirmaet havde HP-produkter i forvejen og ønskede at fortsætte med disse.

Et tæt forhold

FLC Danmark og VIGGO MADSEN er så godt som vokset op sammen. I dag tæller det rådgivende ingeniørfirma omkring 40 medarbejdere mod 13-14 stykker, da FLC kom ind i billedet som en lille og ny spiller på markedet for salg og servicering af HP-produkter. IT-løsningen er derfor udvidet en del gange i årenes løb.

”Vi var en af FLC’s første kunder. Når man har samarbejdet gennem så mange år, kan det næsten ikke undgås, at man får et tæt forhold og opbygger stor troværdighed i det. FLC’s direktør Torben Høiberg og jeg kan sige, hvad vi mener, til hinanden. Lunten er nok også lidt længere for begge parters vedkommende,” siger Bjørn Schmelling.

Det handler om tillid

Han har den holdning, at så længe opgaven bliver udført tilfredsstillende, er der ingen grund til at skifte.

”Sådan er det også med min bank. Jeg shopper ikke rundt for at se, hvor jeg kan få 50 kr. mere i renter. Det handler om tillid – ligesom med ens medarbejdere. Så længe de lever op til deres ansvar, er der ingen grund til at se sig om efter nye. Sådan vil jeg også gerne selv behandles,” forklarer han.

Samarbejdet med FLC er ifølge direktøren kendetegnet ved, at opgaverne er løst med stor forståelse for, hvad ingeniørfirmaet vil have – til tiden og til en fornuftig pris.

”Jo mindre synlige FLC er i vores hverdag, desto bedre. Det betyder nemlig, at tingene virker. Efterhånden som vores firma er blevet større, har vi lagt et fast opfølgningsmøde ind en gang om året, hvor vi taler om løsningen og om noget skal optimeres. Efter mødet modtager vi en rapport og sætter de tiltag i værk, som vi er blevet enige om. Det fungerer rigtig godt,” siger Bjørn Schmelling.

Løsning

  • Ingeniørfirmaet VIGGO MADSEN A/S har en komplet HP-løsning med ca. 40 arbejdsstationer og bærbare computere, der er installeret med MS Windows og Officepakker.
  • Dertil kommer en mail-, en fil- og printserver, som er baseret på Windows Server og Exchange.
  • Printløsningen består af HP sort/hvid- og farvelaserprintere til A4 og A3 formater, samt HP farveplottere og blækprintere til storformat udskrifter.
  • Løsningen er fordelt på to lokationer, der er forbundet med VPN forbindelse, så det er muligt at benytte de samme servere til begge lokationer.

Kontaktperson:

Telefon nr.:

Kim Clausen

2027 3944

 

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Børsen gazeller fra 1997 til 2008 HPE Partner Logo