Cryos International

En pragmatisk tilgang til samarbejdet og muligheden for at få indflydelse på indholdet i den endelige kontrakt var nogle af grundene til at Cryos International valgte FLC Danmark som deres samarbejdspartner og leverandør af terminal-servere, remote backup og hosting.

”Med vores tidligere leverandør oplevede vi gang på gang, at man forsøgte at presse os ind i en standardkontrakt. Vi har bare behov for langt mere fleksibilitet i de løsninger, som vi skal bruge, og det fik vi ved FLC Danmark. De er villige til at gå langt for at finde lige præcis den løsning, som vi har brug for,” siger Rasmus Oudal Edberg, Development Manager ved Cryos International Danmark.

Med 40 medarbejdere fordelt på tre kontorer i Danmark og et enkelt i New York var der et behov for en løsning, hvor alle medarbejdere kunne tilgå de samme systemer uden at opleve langsomme reaktionstider eller nedetid.

Løsningen

Løsningen blev en kombination af terminalserver-drift, remote backup og hosting af virtuelle servere i FLC’s hosting center. Derudover har FLC leveret en printløsning.

Og der er stor tiltro til FLC Danmark. ”Jeg er aldrig blevet efterladt med en fornemmelse af, at der ikke er styr på tingene, eller at de ikke ved, hvad de snakker om,” siger Rasmus Edberg.

Personlig og professionel support

Hos FLC Danmark er en af kerneværdierne, at man altid skal opleve at få en personlig og professionel vejledning.

Det er også den oplevelse, som Rasmus Edberg sidder tilbage med, når han har været i kontakt med en rådgiver fra FLC Danmark.

”Det betyder meget for mig, at jeg ikke skal til at introducere mig selv hver gang og bruge tid på at forklare, hvad mit behov er. De kender mig, så det er sjældent, at vi skal igennem en lang række mails, før jeg får, hvad jeg har brug for. De forsøger heller ikke at proppe en masse ekstra ned i halsen på os.

Vi får det, vi har brug for og ikke mere,” siger han tilfreds.

Fremtidigt samarbejde

Efter det nyligt overståede årsmøde med FLC Danmark var han heller ikke i tvivl om, at samarbejdet skulle fortsætte – ja endda udvides.

”Vi er super tilfredse med vores samarbejde med FLC og har stor tillid til, at de kan supportere os på alle planer. Vi har faktisk så stor tillid til dem, at de fremadrettet bliver totalleverandør på hosting af vores applikationer,” slutter en tilfreds Rasmus Edberg.

 

Kontaktperson:

Telefon nr.:

Rasmus Edberg

2446 5004

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Børsen gazeller fra 1997 til 2008 HPE Partner Logo