Byggeselskab Olav de Linde

En god relation går to veje. Det er filosofien ved Byggeselskab Olav de Linde, en af landets største erhvervsudlejningsfirmaer. Her forsøger man så vidt muligt at bruge sine lejere som leverandører. Derfor valgte de også FLC tilbage i 1992, og har sidenhen ikke haft nogen grund til at skifte.

John Skovbjerg, direktør for drift og organisation ved Olav de Linde forklarer her baggrunden for det mangeårige samarbejde:

”Vores filosofi er, at dem der støtter vores forretning, dem støtter vi også. Men det er klart, at kan de ikke levere den løsning, som vi har brug for, og til en pris som vi synes er acceptabel, så ser vi os om efter en anden. Men det er bare ikke tilfældet med FLC. De kan levere varen og til en ganske favorabel pris.”

Han skynder sig at tilføje:

”Man skal ikke kun måle en leverandør på, hvad der står i kontrakten. Nogle gange skal man også vurdere dem på, om de kan levere, når man bevæger sig uden for det aftalte. Og det gør de bare hos FLC.”

”Det er lidt ligesom at have sin egen IT-medarbejder”

En IT-leverandør er som oftest en, man har brug for med det samme. De skal være der, når det hele er ved at brænde på. Men i dagligdagen kan det også være rart, at have en fast tekniker gående. Hos Olav de Linde har man en aftale med FLC Danmark, der indbefatter, at der én gang om ugen kommer en tekniker fra FLC.

”Vores virksomhed har en størrelse, hvor vi ikke har mulighed for at have ressourcerne her i huset. Så derfor fungerer FLC som vores IT-afdeling. Og med en fast tekniker, der kommer her én gang om ugen, så er det lidt ligesom at have sin egen IT-medarbejder,” siger John Skovbjerg.

Han tilføjer endvidere:

”Jeg synes, at man hos FLC har været gode til at vælge de rette folk. Det er folk af helt særlig kaliber. Når de kommer her i huset, passer de bare ind. De kunne ligeså godt have været ansat her.”

Smørrebrød og årsmøder

Èn gang om året bliver samarbejdet set efter i sømmene, og det er noget John Skovbjerg ser særligt frem til. Ikke kun på grund af smørrebrødet, men fordi der her bliver taget godt fat om sammenarbejdet, og fordi alle aspekter får et eftersyn. Der er mulighed for at komme med input, kommentarer og feedback på samarbejdet. Og det sætter han pris på.

”FLC er gode til at bruge møderne til at komme med input til, hvordan man kunne gøre tingene anderledes, og altid med udgangspunkt i vores setup og vores behov, der jo kan have ændret sig i løbet af årene. På den måde har man hele tiden en fornemmelse af, at de følger med i ens virksomhed, og vokser sammen med os. Hvad enten det går frem eller tilbage. De har vores økonomi i fokus, og det giver tryghed,” slutter John Skovbjerg.

Kontaktperson:

Telefon nr.:

Peder Stampe

2969 3913

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Børsen gazeller fra 1997 til 2008 HPE Partner Logo