AOF Center Midtjylland

AOF-center-midtjylland

For AOF Center Midtjylland har det centrale spørgsmål været, hvorvidt de skulle drive deres IT-løsning selv eller finde en samarbejdspartner med de nødvendige kompetencer, certificeringer og erfaring til at drive infrastrukturen. De valgte trygheden i sidstnævnte.

“Vi har valgt at bruge FLC Danmark som leverandør af vores nye IT infrastruktur, fordi de gennem konstruktiv dialog og nødvendige analyser har formået at forstå den måde, vi arbejder på. En tæt dialog med væsentlige spørgsmål har medført, at vi i fællesskab har fundet frem til den, for os, bedste IT-løsning,” fortæller Niels Esmann, Regnskabschef hos AOF Midtjylland.

AOF Midt inviterede tre forhandlere til at give deres bedste bud på en komplet ny infrastruktur. FLC vandt, fordi de kunne tilbyde den bedste løsning, til den mest attraktive pris – herunder en meget fleksibel 1-årig aftale med mulighed for at skrue både op og ned for antallet af brugere på løsningen.

Vi kan koncentrere os om at drive vores forretning

”At vi har valgt FLC som totalleverandør af HP og Microsoft produkter med ansvar for den daglige drift og vedligeholdelse af systemerne har betydet, at vi kan koncentrere os om at drive vores forretning. Vi har opnået store besparelser på både hardware, software og service uden at gå på kompromis med sikkerheden, stabilitet eller supportniveauet,” siger Niels Esmann.

Hos AOF Midt er det altafgørende, at forretningen fungerer hver dag. Den nye løsning er baseret på den seneste generation af HP Proliant servere og er beskyttet af udvalgte serviceaftaler, herunder FLC’s unikke “4-timers i-drift-igen garanti”.

”Vi er desuden specielt tilfredse med, at vores medarbejdere kan kontakte FLC’s helpdesk, hvor kompetente systemkonsulenter sidder klar til at hjælpe på mail eller telefon. Samlet set har vi fået en løsning, der giver ro og tryghed i hverdagen,” slutter Niels Esmann.

Løsningen

  • AOF Center Midt har en komplet hosted HP-løsning til de ca. 156 fuldtidsansatte, samt arbejdsstationer og bærbare der er installeret med MS Windows og Officepakker.
  • Dertil kommer en mail-, en fil-, en SQL, en terminalserverfarm og printserver som er baseret på Windows Server og Exchange.
  • Printløsningen består af HP sort/hvid- og farvelaserprintere, samt Officejets 8×00 til de respektive afdelinger.
  • FLC varetager endvidere administration af firewall og MPLS netværket.
  • Helpdesk til de ansatte og it-medarbejderne.
  • Remote backup af hele løsningen.

Kontaktperson:

Telefon nr.:

Henrik Thor

2020 0953

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Børsen gazeller fra 1997 til 2008 HPE Partner Logo