AMU-Fyn

AMU Fyn

Trofast og troværdig. Med de to ord begrunder Kim Paarup, IT-chef for AMU-Fyn, hvorfor han siden 1996 har haft FLC Danmark som fast samarbejdspartner og leverandør af HP-produkter.

Kim Paarup fremhæver især den tætte kontakt med ledelsen i FLC som en af de største fordele ved at være HP-kunde.

”Intet er overladt til en smart sælger, som bare skal have noget i hus. Man har en klar fornemmelse af, at FLC aldrig går på kompromis med sit gode renommé,” siger Kim Paarup.

Hvert år er der omkring 30.000 personer, der tager en eller flere af centerets efteruddannelser, og med 1000 arbejdsstationer, 25 servere og 40 printere har AMU-Fyn brug for et pålideligt IT-system.

”Det kræver dels et IT-system, der er solidt og nemt at arbejde med, men også en forhandler, som kan opstille løsningsforslag og levere produkter til alle typer af opgaver,” siger Kim Paarup.

Begge kriterier har han fået opfyldt gennem sit mangeårige samarbejde med FLC Danmark.

Højt serviceniveau

”FLC kender vores IT-infrastruktur og ved lige præcis hvilke produkter, der i en given projektsituation, vil kunne løse opgaven optimalt. Det har været til uvurderlig hjælp for AMU-Fyn, da vi har undgået at spilde tid på at sætte en ny konsulent ind i forholdene hver gang,” fortæller han.

Ifølge Kim Paarup er det en klar fordel, at FLC er en mindre virksomhed med et indgående kendskab til den enkelte kunde.

”De har altid udvist en enorm interesse i at få løst opgaverne på professionelt plan. En af grundene til, at jeg har holdt fast i så mange år, er den service, man får. Det oplever man meget få steder i dag. De går virkelig op i, at det er en løsning, som passer ind i vores verden,” siger han.

Forbrugsafgiften reduceret med 25 pct.

FLC har primært været leverandør af hardware til AMU-Fyn, men de har sidenhen også indledt et samarbejde omkring serviceaftaler på print og kopi.

”Cirka halvdelen af vores større produkter, som er modeller over LaserJet 4700, er omfattet af serviceaftalen. Ikke nok med at det spiller, vi har faktisk nedbragt vore forbrugsudgifter med ca. 25 pct.,” siger han og tilføjer, at det bedste ved løsningen er, at ingen skal bekymre sig om at bestille forbrugsmaterialer.

”Det gør maskinerne selv, og de bliver leveret lige til døren. Især vores storkopiløsning, HP EdgeLine, er vi glade for. Aldrig har vi haft så driftsstabil en kopimaskine, og den kan virkelig få noget fra hånden.”

Som svar på, hvorfor AMU-Fyn har valgt at benytte HP, siger han:

”Siden vi udskiftede diverse andre produkter med HP, er vores systemadministrative arbejde faldet drastisk. Vi bruger ikke nær så lang tid på fejlretning og problemløsning i forbindelse med hardware.”

At de kun er to medarbejdere i IT-afdelingen er i sig selv et synligt bevis på, at de har en løsning, der fungerer, pointerer Kim Paarup.

 

Kontaktperson:

Telefon nr.:

Kim Paarup

2010 4115

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Børsen gazeller fra 1997 til 2008 HPE Partner Logo