"Noget af det vigtigste ved vores lange samarbejde er historikken om vores valg af forskellige produkter og serviceaftaler. Det betyder, at vi ikke skal starte forfra med en ny salgskonsulent hver gang."

Læs hele casen her...

FLCs værdier

Hos FLC Danmark har vi en række værdier vi arbejder ud fra hver dag. Men det er mere end blot ord, det er ganske enkelt vores måde at være på og det er, efter vores mening, den eneste måde at drive forretning på.

Nedenstående værdier vil I derfor opleve i såvel den indledende fase, hvor vores fremtidige samarbejde formes, som i det daglige hvor vi hjælper jer med alt fra indkøb og rådgivning til servicering og opgradering.

  • Faglige kompetencer i centrum
  • Personlig rådgivning og faste kontaktpersoner
  • Høj grad af tillid
  • Vi skaber samarbejde i dialog
  • Vi vil skabe fleksible løsninger, der er tilpasset vores kunders behov
  • Jeres økonomi er vigtig for os
  • Vi vil levere høj driftssikkerhed, hvilket vores tal også beviser

Tillad os at uddybe ovenstående en smule

Faglig kompetencer i centrum – det er meget vigtigt for os at vi er i stand til at levere et fagligt højt niveau. Det sikrer at vi kan analysere og dernæst rådgive vores kunder korrekt. Derfor sender vi jævnligt vores rådgivere og teknikere på kurser, konferencer og uddannelse.

Faste kontaktpersoner sikrer jer personlig rådgivning, som bare bliver bedre og bedre som årene går. Det gør det, fordi det altid er de samme personer, der er ansvarlig for den enkelte kunde. og det giver en stærkere relation. Kig forbi salgsafdelingen og serviceafdelingen og se hvem vi er.

Høj grad af tillid, troværdighed, ydmyghed og ærlighed er vigtige nøgleord for alle medarbejdere i FLC Danmark. Det er gældende for vores kommunikation eksternt såvel som internt, og vores mange kunderelationer, der strækker sig over flere år, er blot nogle af beviserne på dette.

Vi skaber samarbejde i dialog, der er således altid mulighed for at påvirke en aftale, så den tilgodeser eventuelle politikker i jeres virksomhed.

Fleksible løsninger – det er vigtigt for os at de løsninger, vi tilbyder vores kunder, er fleksible og tilpasset den enkelte kunde. Der skal således være plads til at skalere op og ned, ligesom vi heller ikke beder jer om at binde jer til en pakke, der indeholder løsninger og services, som ikke er relevante for jer.

Den bedste løsning og en sund økonomi – vi har altid fokus på at finde den bedste løsning. Men den bedste løsning er ikke kun et spørgsmål om at finde de rigtige produkter. Det handler i høj grad også om økonomien bag. Skal en løsning eksempelvis holde i længere tid, bliver økonomien en naturlig del af analysen – som vi ser det. Alt for mange får desværre investeret i forkerte løsninger, der i sidste ende kan komme til at koste dem mere, end hvis de havde valgt rigtigt fra starten.

Høj driftssikkerhed – vi måler løbende på vores drift, således at vi altid sikrer en høj driftssikkerhed på alle infrastrukturløsninger. Vi kan derfor præstere en oppetid på 99.97% eller mere. Læs mere om vores oppetid og driftssikkerhed.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Børsen gazeller fra 1997 til 2008 HPE Partner Logo