"Noget af det vigtigste ved vores lange samarbejde er historikken om vores valg af forskellige produkter og serviceaftaler. Det betyder, at vi ikke skal starte forfra med en ny salgskonsulent hver gang."

Læs hele casen her...

Et stærkt samarbejde

For at kunne levere de rigtige produkter og løsninger kræves en god dialog og gensidig forståelse.

For os er begrebet “samarbejde” omdrejningspunktet i alt hvad vi foretager os. For os er det en forudsætning for at kunne levere produkter og løsninger, der er mere end bare hyldevarer. Vi mener desuden, at en løbende dialog og interesse for forretningsgangene i vore kunders virksomheder gør samarbejdet værdifuldt og effektivt for begge parter.

Faste kontaktpersoner

Faste kunder tilbydes en fast rådgiver og tekniker, samt et årligt møde, hvor udfordringer, budgetter, samarbejde og meget andet gennemgås, og naturligvis også møder på forlangende.

Vore kundereferencer rækker over 20 år tilbage, hvilket vi håber er med til at bevidne at vi sætter værdien af relationer meget højt.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Børsen gazeller fra 1997 til 2008 HPE Partner Logo