ClickSmart

ClickSMART underside

Øger emailsikkerheden

ClickSMART beskytter brugeren i mod at klikke på et link, der leder til en skadelig hjemmeside. Det kan f.eks. være sider der indeholder phising og ransomware, eller anden skadeligt indehold. ClickSMART er en tillægsydelse til spamfilteret. Denne service tilbydes fra blot 10 kr. pr. bruger pr. måned.

Derfor skal du kontrollere modtagne links

En almindelig metode for IT-kriminelle er, at de sender emails som indeholder links, der umiddelbart fremstår ufarlige. Da disse links ikke klassificeres som skadelige, kan de i større grad blive fremsendt til den ønskede modtager.

Kort tid efter modtagelse, kan linkets oprindelige indhold blive forandret og herefter pludselig henvise til en phising-side eller en webside, der indeholder og downloader malware eller ransomware.

Så snart dette detekteres, opdateres samtlige spamfiltre hurtigt, men på dette tidspunkt har flere modtagere allerede modtaget den skadelige email og udsættes derved for en trussel fra phising, ransomware eller anden malware.

Sådan fungerer ClickSMART

  • Spamfilteret scanner emailen
  • ClickSMART omskriver HREF linket i mailen
  • Godkendte emails med tilladte afsendere leveres til modtageren.
  • Når brugeren klikker på linket omdirigeres trafikken via ClickSMART som scanner indhold og links.
  • Indeholder emailen et OK link, da åbnes websiden
  • Indeholder emailen et link til en skadelig webside, da advares eller blokeres brugeren i at klikke på inket.
Hvis dette har nogen interesse, så tøv ikke med at kontakte din faste rådgiver.

Ring på 7025 0955 eller klik nedenunder og send os en mail

 

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Børsen gazeller fra 1997 til 2008 HPE Partner Logo