HP DesignJet Z6 & Z9+ PostScript Printere

HP storformat print er ikke kedeligt, og HP udvikler hele tiden deres produkter så du får det bedste resultat på dine print. Netop nu lancerer HP en ny serie af grafiske PostScript printere med fokus på høj farve kvalitet, farvestyring og hastighed, samt sikkerhed som du kender det fra LaserJet og PC. HP har udviklet Pixel control som giver levende farver og dybde. Den nye Z-serie har forbedret printhoveder med flere dyser, som øger printhastighed og du kan nu bruge samme printhoved til alle farver og begge produkter.

HP DesignJet Z6 Serien

 • HD Farvepræcision
  HP skrivehoveder med dual drop-teknologi, sammen med HP Pixel Control, gør det muligt at jævne overgange, den behov for lysfarver
 • Effektiv og hurtig
  Håndter selv de mest komplekse GIS-kort med kraftig procesarkitektur og Adobe PDF Print Engine. Skær kort til forskellige størrelser i færre trin med den integreret vertikal trimmer.
 • Branchens førende sikkerhed
  Beskyt dit arbejde og dine oplysninger med branchens førende sikkerhed

HP DesignJet Z9+ Serien

 • Enestående kvalitet
  HP skrivehoveder med dual drop-teknologi, sammen med HP Pixel Control, gør det muligt at jævne overgange, den behov for lysfarver
 • Bedre kvalitet printet hurtigere
  Oplev udskrivning op til 2,5 gange hurtigere uden at miste kvalitet. Reducer efterbehandlingstiden med den første integrerede lodrette trimmer.
 • Din arbejdsgang er enkel
  Opret nemt indhold og indsend jobs ved hjælp af HP Application Center

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Børsen gazeller fra 1997 til 2008 HPE Partner Logo