Buy and try Samsung FL!P

Samsung FL!P har så mange funktioner, at det kan være svært at forklare alle fordelene. Derfor er det nu muligt, at afprøve Samsung FL!P i 14 dage. Hvis den ikke lever op til forventningerne, tager vi den naturligvis retur kvit og frit.

Hvorfor Samsung FL!P?

På Samsung FL!P kan du nyde den glidende fornemmelse, som du er vant til fra papir, når du skriver i et digitalt format, med en bred pallette af farver, tykkelser og skrifttyper. Og du kan skrive på den, samtidig med dine kolleger, da op til 4 personer kan skrive på skærmen samtidig.

Des intuitive og brugervenlige menu gør det enkelt at navigere og hurtigt at få adgang til kontrolfunktioner og se indhold i sin helhed. Man kan se forhåndsvisninger af de enkelte sider og foretage ændringer direkte på skærmen.

Det forstærkede sikkerhedssystem sikrer at jeres banebrydende idéer ikke falder i de forkerte hænder. Hvert enkelt team kan angive en unik numerisk adgangskode, som låser skærmen og skjuler følsomt indhold.

Samsung FL!Ps mange tilslutningsmuligheder gør jeres samarbejde til en fuldt synkroniseret og brugervenlig oplevelse. Slut dine personlige enheder til den centrale skærm for at opnå interaktiv visning, notering og deling af indhold.

Touch Out Control-funktionen gør det muligt for brugerne at synkronisere deres personlige enheder med FL!P, for at få adgang til indholdsvisning og betjening i realtid. Ændringer foretaget på skærmen vil automatisk blive overført til brugerens personlige enhed og omvendt.

Buy-and-try Samsung FL!P

 

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Børsen gazeller fra 1997 til 2008 HPE Partner Logo