HP Thunderbolt G2

Forøg produktiviteten med HP’s mest alsidige Thunderbolt dock. Den smalle sofistikerede HP Thunderbolt Dock 120W G2 med højtaler. Designet til fleksible arbejdspladser, og har tilkobling via USB-C til skærme og lyd.

Adgang til hele din arbejdsplads med blot én USB-C tilkobling.

Koble ét enkelt USB-C kabel i din notebook og får adgang til netværk, data, video og strøm. Forny din arbejdsplads med denne pladsbesparende dock, der er med til at holde arbejdspladsen stilfuld og opryddet. Dens elegante sorte og runde design med små detaljer vil ændre dit syn på en dockingstation.

Avancerede netværkshåndteringsfunktioner

Beskyt og administrer en bred vifte af HP Notebooks, uanset hvor du er. I docken er der indbygget avanceret netværkshåndtering inklusiv WoL og MAC Address Pass-through i alle strømtilstande samt PXE Boot.

Udnyt multitasking

Se hver lille detalje af dit projekt med en super-hurtig forbindelse til dobbelt eksterne 4K displays, straks efter at du har tilsluttet din notebook til dockingstationen.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Børsen gazeller fra 1997 til 2008 HPE Partner Logo