Hvor vigtigt er det med BIOS beskyttelse?

HP Sure Start Gen4 helbreder automatisk BIOS fra malware, rootkits eller korruption. Med Runtime Intrusion Detection og Easy Manageability, hjælper HP Sure Start Gen4 dig med at forøge sikkerheden, minimere nedetiden og forhindre dyre sikkerhedsbrud.

Bios angreb er en voksende trussel

Da vores verden bliver mere forbundet for hver dag der går, med nye smart enheder som dukker op i alt fra højtalere til køleskabe, stiger cyber-angreb samtidig hvor fokus er på slutbrugerens firmware og hardware.

Derfor er BIOS beskyttelse vigtigere nu end nogensinde før. BIOS’en er de første millioner koder af firmware kode kørt af din PC, når du tænder den. Den er ansvarlig for en sikker opstart af dit operativ system.

Hvis et malware angreb påvirker din BIOS, kan hackeren der står bag, få ubegrænset kontrol over din PC, og stjæle personfølsomme og værdifulde data. Derudover kan de også indsætte ransomware eller gøre din computer ikke funktionsdygtig.

Antivirus programmer beskytter kun mod angreb i operativsystemet og kan derfor ikke se angreb i firmwaren, og det betyder at malware gemt i BIOS’en næsten er umulig at opdage. Det kan også være utrolig svært at fjerne den, og kræver ofte en udskiftning af hele bundkortet, eller hele PC’en da malwaren spreder sig ud til hele systemet for at beskytte sig selv.

Industriens første selv-helbredende BIOS

HP Sure Start er unik, hardware BIOS beskyttelse. I tilfælde af et malware angreb på BIOS’et, registrerer HP Sure Start Gen4 automatisk ændringen, giver brugeren besked og genskaber sig selv efter den seneste rene version af BIOS’et.

HP SureStart virker ved at identificere alle uautoriserede ændringer i BIOS’et, i stedet for at prøve at finde kendt malware. Det betyder at HP Sure Start kan beskytte BIOS’et. mod angreb, verden aldrig har set før.

Runtime Intrusion Detection

BIOS’et virker ikke kun når du starter din PC. Nogle kritiske BIOS koder fortsætter i dit ram imens du arbejder. Det er derfor vigtigt, at ens BIOS bliver overvåget både når pc’en startes op og når den arbejder.

HP Sure Start Gen4 inkluderer en speciel “runtime intrusion capability”. Den finder og rapportere ændringer i de kritiske BIOS koder i “runtime memory (SMM), imens operativsystemet kører. Det giver forøget beskyttelse til de kritiske processer, f.eks. virtualisering, som afhænger af SMM.

Du kan finde den nye HP Sure Start Gen4 i den flotte og kraftige HP EliteBook 800 G5-serie.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Børsen gazeller fra 1997 til 2008 HPE Partner Logo