FLC Danmark flytter til ny lokation

FLC Danmark oplevede i 2017 et stadig stigende behov for flere nye kolleger, fordi behovet for hjælp til daglige opgaver samt større projekter fra eksisterende og nye kunder igennem hele året er steget. I starten af 2018 fortsætter behovet med at stige, og derfor har vi også i 2018 ansat nye kolleger, hvilket vi fortsætter med indtil vi mener, at vi er dækket helt ind til at kunne yde den bedst mulige service på såvel små daglige opgaver, såvel som store projekter.

 

Vi vokser!

Vi nærmer os med hastige skridt 20 medarbejdere, og glæder os derfor over, at vi nu er nødt til at gennemføre en flytning til større lokaler, så der er plads til alle samt de nye kolleger, som vi forventer at ansætte i 2018. Vi har valgt at flytte til området ved Skejby, idet vi herved nedsætter tiden til transport til FLC, for de mange af vores kolleger som kommer fra andre byer i Østjylland.

 

Vores nye adresse bliver Brendstrupgårdsvej 21G, 8200 Århus N – og vi håber at kunne gennemføre flytningen den 6-8 april 2018. Vi planlægger flytningen, så den ikke påvirker vores helpdesk, overvågning og eskalering samt døgnvagten.

 

Vi takker Jer – eksisterende og nye kunder for at I vælger at samarbejde med FLC Danmark om Jeres IT. Vi har mange spændende tiltag og planer, som skal sikre at FLC er blandt Danmarks bedste samarbejdspartnere indenfor IT. VI glæder os til at orientere om og realisere vores planer og tiltag, hvoraf flere er planlagt her i 2018.

 

 

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

logo-1

logo-1

hpe

hpe