Har du brug for vikar hjælp?

Er du på vej ind i en periode med ekstra travlhed, og mangler en mand? Eller har du blot brug for et par ekstra hænder?

Så lad FLC Danmark hjælpe dig gennem en tid med ferie og underbemanding.

Er jeres IT-system og serverplatform klar til 2018 eller mangler I onsite ressourcer? Hvis I allerede nu går og tænker – at det bliver lidt ”trængt” med ressourcer til Påske eller i sommerferien, så slip for unødige bekymringer – eller lad være med at sætte de daglige it forpligtelser på hold !

Lej en ressource på dags- uge- eller månedsbasis eller udvid jeres flexible IT-aftale

Ring til os, eller skriv en mail, så hjælper vi gerne med at finde en løsning!

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Børsen gazeller fra 1997 til 2008 HPE Partner Logo