Kan man købe billigt for dyrt?

Toner og blæk til din printer er altafgørende for slutresultatet. Alligevel er det fristende at købe uoriginale produkter, hvis man kun ser på anskaffelsesprisen, hvor der kan være penge at spare. Ser man på hele regnestykket og på printkvaliteten,kan det gode tilbud imidlertid ende med at blive en dårlig forretning.

uoriginale supplies

Hvad er uoriginale supplies egentlig?

Det kan være kopier fremstillet i billige materialer uden originalprodukternes knowhow. Det kan være refill af originale patroner. Det kan være ren svindel, hvor man sender uoriginale produkter forklædt som originale i genbrugte emballager. Det er med andre svært at gennemskue, hvad man egentlig får leveret.

Toner og blæk er højteknologi

Der er bygget en stor portion knowhow og højteknologi ind i originale produkter. Selv om det ikke altid er synligt på overfladen, kan forskellen mellem original og uoriginal være markant. En sammenligning mellem original og uoriginal toner til en HP printer viser, at den originale vinder på flere parametre:

  • Forbedret produktivitet med færre driftsstop og flere printede sider
  • Ensartet kvalitet med dybe, holdbare farver og et minimum af spild
  • Lavere omkostninger med længere levetid, færre stop, mindre service etc.
  • Ansvarlig miljøpolitik via et omfattende indsamlings- og genbrugsprogram

Det gælder derfor om at se på hele regnestykket. Her og nu tæller købsprisen meget, men med hyppigere genkøb, fejlprint, flere servicebesøg og alle de andre følger af uoriginale produkter, kan de blive et dyrt bekendtskab.

priskvaliteten

… og så er der det med printkvaliteten

Men det er jo bare noget pulver, vand og blæk? Nej, det er det ikke. Original HP toner og blæk er afstemt præcist efter hver enkelt printermodel for at give et ensartet, flot print fra første til sidste side. Der findes ikke en HP universel toner, men udelukkende højt specialiserede tonerpatroner, der giver din printer lov til at vise, hvad den kan. Og det kan ses på kvaliteten

Selv i en digital tidsalder fungerer printet papir ofte som visitkort for din virksomhed. Det kan være mæglerens salgsopstilling, sælgerens produktark, korrespondancen eller måske et sæt printede slides, der bliver udleveret efter en præsentation: Hvis printet er af dårlig kvalitet, smitter det af på virksomhedens image.

Vi har sammenlignet på dine vegne

Det er de færreste, der har tid, ressourcer og muligheder for at sammenligne original- og kopiprint side om side. Men det har specialisterne gjort for dig. Uafhængige laboratorier har testet originale HP toner- og blækpatroner overfor kopiprodukter på samme printere og sammenlignet driftssikkerhed, kapacitet farver, sort/hvid, servicestop og alle de andre faktorer, der betyder noget i den daglige drift.

Det har givet analyser, der blotlægger forskellene og alle de skjulte omkostninger ved at købe uoriginalt. Tal med din printerforhandler og se dokumentationen.

 

 

  •  Denne artikel er skrevet af HP Inc.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Børsen gazeller fra 1997 til 2008 HPE Partner Logo