USB-C Notebook Power Bank

MED HP’s USB-C Notebook Power Bank er det nu muligt at give strøm til både din notebook og din USB-C enhed fra en USB-C indgang – selvom du ikke har en stikkontakt ved hånden, eller tid til at skifte batteri. HP’s USB-C Notebook Power Bank kombinere funktionaliteten fra en AC adapter og et batteri i en udvidelse af en USB hub i en enhed.

Tilslut powerbanken til din Notebooks USB-C indgang for at lade dens batteri op. Lad derudover andre USB enheder op med powerbankens USB-A og USB-C porte.

Lad powerbanken op på forhånd eller ved brug med din notebooks AC adapter og overvåg processen af opladningen fra LED indikatoren. Tag den ud af stikket, og så har du din strøm forsyning med på farten.

Hvis dette har nogen interesse, så tøv ikke med at kontakte din faste rådgiver.

Ring på 7025 0955 eller klik nedenunder og send os en mail

 

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Børsen gazeller fra 1997 til 2008 HPE Partner Logo