HPE ProLiant Gen10

Gen10 tager 1, 2, 3 skridt fremad!

HPE satser stort med den nye HPE ProLiant Gen10. Her er 3 ting du skal vide, før du beslutter dig for din næste it-investering

 

Hvor er du som it-beslutningstager udfordret mest i dag? Er det kapacitet og hastighed? Er det reducerede it-budgetter? Eller har sikkerhedstruslerne overhalet de andre punkter på dagsordenen? Med HPE ProLiant Gen10 skal du ikke vælge, for den nye generation er blevet styrket på netop de tre punkter.

 

1) Agilitet som aldrig før

HPE Gen10 giver dig den agilitet, du har sukket efter. HPE Scalable Persistent Memory og ægte Turbo Boost har potentialet til at rykke din performance ud i overhalingsbanen. Du får etableret en bedre beslutningsgrundlag langt hurtigere, og kan for eksempel forkorte svartiden på dine SQL-databaser dramatisk.

2) Sikkerhed i en utryg verden

Der er fokus på datasikkerhed. HPE Gen10 svarer igen med det hidtil højeste niveau af integreret sikkerhed. For eksempel HPE iLO 5-chippen, et ’digitalt fingeraftryk’, der blandt andet holder uautoriseret adgang til firmwaren fra døren. HPE styrer udvikling og produktion fra start til slut, og har derfor også styr på sikkerheden.

 

3) Økonomi med ekstra fleksibilitet

De fleste kender dilemmaet: Skal vi skalere op, så der er kapacitet nok, eller skal vi vælge en lean tilgang, hvor vi aldrig investerer i ledig kapacitet? HPE Gen10 tilbyder et nyt niveau af skalérbar serverkraft med HPE Flexible Capacity, hvor du betaler for det, du bruger, og har en buffer til at skalere op og ned.

 

Nu er det op til dig at vælge …

Agilitet, sikkerhed og økonomi. Den nye generation tager 1, 2, 3 vigtige skridt fremad for din konkurrenceevne og forretningsudvikling. Har du brug for den rackoptimerede DL-serie, Apollo-serien med ekstrem performance og effektivitet eller måske fordelene fra Blade-teknologien? Kontakt os og fortæl om dine ønsker.

 

 

Agilitet

 • Agilitet til kerneforretningen
 • Scalable Persistent Memory
 • Turbo Boost integreret
 • Markant løft i performance
 • Reducerede omkostninger

Sikkerhed

 • ILO5-chippen i Gen10
 • Et digitalt fingeraftryk
 • Sikkerhed i lige linje
 • Overholder højeste standarder
 • Et gennemtænkt værn

Økonomi

 • Fleksibel kapacitet i datacenteret
 • Fremtidssikker skalérbar teknologi
 • Hurtig tilpasning til behovet
 • Troværdig leverandør

 

Hvis dette har nogen interesse, så tøv ikke med at kontakte din faste rådgiver.

Ring på 7025 0955 eller klik nedenunder og send os en mail

 

Hvorfor vælge FLC Danmark som servercoach

Hvis du overvejer at investere i nye servere, så vælg FLC Danmark som én blandt x udvalgte rådgivere / tilbudsgivere af den løsning, som I påtænker at investere i. Vi undersøger og belyser altid alle muligheder, så du kan være sikker på at I har et tilpas bredt grundlag til at træffe en beslutning ud fra.

 

Vi oplever, at langt de fleste virksomheder forventer, at de skal have deres servere i skyen, når de udskifter en eksisterende løsning, men i de fleste tilfælde ender det faktisk med, at mange fortsat vælger at implementere deres nye serverløsning central i virksomheden, da det samlet set giver den bedste performance. Hvis I har truffet en strategisk beslutning om, at I uanset hvad ikke vil have serverne internt, så er der stadig flere muligheder man kan vælge imellem – nemlig om man vil basere den nye løsning på ren lejeafgift pr. måned – eller om man selv vil ejer servere og licenser og fx lade FLC klare alt servicearbejde, herunder opdateringer m.v.

 

Når FLC udarbejder tilbud på nye serverløsninger, så undersøger vi naturligvis en lang række forskellige forhold. Vi holder vores viden opdateret via kurser og konferencer i Danmark og udlandet, så vi er sikre på, at vi altid er godt klædt på til at rådgive dig. Vi belyser desuden altid økonomien her og nu, men ser også frem i tiden. Det er let at få skyen til at se attraktiv ud, hvis man som de fleste betragter økonomien over en 3-årig periode. Fakta er dog, at hardwaren bag stort set alle løsninger holder meget længere end 3 år, derfor er det set med vores øjne forkert at forholde sig til økonomien over 3 år. Vi ser altid 5-6 år frem i tiden og er i stand til at sikre jer en tilsvarende fleksibilitet, som den man slår på – når man betragter en ren lejet platform.

 

Kontakt os og book et uforpligtende møde med én af vores server coaches, det er vi sikre på at du ikke vil fortryde. Det er en påstand, som vi gerne understøtter med mange kundereferencer.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Børsen gazeller fra 1997 til 2008 HPE Partner Logo