HP DesignJet

Fleksibilitet, bedre kommunikation og risiko for at spare penge. 3 nøgleelementer i de nye HP DesignJet Z2600, Z5200 og Z5600.

Roll-ups, bannere og plakater er vigtige værktøjer i mange kommunikations sammenhænge. Uanset om det er intern eller ekstern kommunikation, kan de blive benyttet på en yderst attraktiv måde. Fordelene er klare, en tydelig og effektiv kommunikation, samt et godt alternativ til den elektroniske kommunikation. Samtidig med at den eksterne produktion, begrænser mulighederne, responstiden og fleksibiliteten!

Har du ikke allerede en storformats løsning, så er dette ekstremt attraktivt. En ekstra bonus gør at printeromkostningerne typisk er reduceret væsentligt!

Hvis dette har nogen interesse, så tøv ikke med at kontakte din faste rådgiver.

Ring på 7025 0955 eller klik nedenunder og send os en mail

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Børsen gazeller fra 1997 til 2008 HPE Partner Logo