4. Generation af HP Z Workstations!

Med HP Z8 G4 i spidsen, verdens stærkeste workstation, lancere HP de splintre nye HP Z workstations.

Med deres ekstreme ydeevne bliver HPs 4. generation af Z Workstations efterspurgt af verdens mest krævende medarbejdere. Med deres ekstreme ydeevne kommer også et innovativt og fremtidssikret design. En ekstrem pålidelighed og indtil videre usete sikkerhedsfunktioner. Det gør at serien er desginet af og til verdens mest krævende kunder.

HP Z8 G4: Dens imponerende ydeevne er skabt til dem der skaber utroligt design, lige fra racerbiler til rumraketter

HP Z6 G4: Med dens modulære design er den perfekt til de skiftende arbejdsprocesser – som visuelle effekter til design visualisering

HP Z4 G4: Denne kan bruges i alle brancher med dens brede vifte af applikationer

 

HP Z Workstations: Verdens mest sikre og administrérbare desktop Workstations.

HP’s nye line-up af workstations inkluderer branchens mest omfattende sikkerhedsfunktioner. De er designet til at beskytte: selve enheden, brugerens identitet og de data der bliver lagret på systemet.

 

Zworkstationsogdisplay

Du får bl.a.:

HP Surestart Gen3: beskytter dit system med branchens første selvhelende BIOS.

TPM 2.0: beskytter din identitet med hardwarebaseret kryptering for at sikre dine login-oplysninger

Secure Authentication: Med op til 4 autentificeringsværktøjer til login, er dette ekstra identitesbeskyttende. Det går HP Workstations 1M gange mere sikre end andre enheder med enkelt-loginsystemer

HP Secure Erase: Forbedret databeskyttelse og 5x overskrivning er med til at sikre, at alle data slettes og IKKE kan genoprettes.

Det er det højeste sikkerheds niveau i HP Z Workstations historie. Det gør den nye generation kan beskytte intellektuelle aktiver på den måde, som IT-chefer har behovet for.

HP Z G4 Workstations opfylder disse krav:

  • Indlæs og arbejd i komplekse miljøer med 2 stk. Intel® Xeon® CPU’er der understøtter op til 56 kerner (Z8, Z6) og op til 3 TB hukommelse (Z8)
  • Oplev dataoverførsel med høj båndbredde til enhver filstørrelse med understøttelse af Thunderbolt™ 35 samt dobbelte 1 GbE porte (Z4, Z6, Z8)
  • Transformér arbejdsprocesserne med det ultimative valg af udvidelsesmuligheder og et system designet til at håndtere maksimale konfigurationer – du skal aldrig bekymre dig om strømtilførslen med strømforsyninger, der er designet til at passe til unikke computerbehov, herunder en 1000 W-mulighed på HP Z4 og en 1700 W-løsning på HP Z8.

 

Innovationen bag maskinen, der er designet indefra og ud.

Optimale airflows, er en nøglefunktion i de nye Z workstations, det gør ekstra krævende arbejdsgange mulige.

  • Med inspiration fra et nautilus sneglehus, er HP Z8 desginet til at bevæge 33% mere luft, og med en stigning på over 70% termiske sensorer, sikre de nye kanalruter kold luft mod varm luft over den 2. CPU.
  • Med et chassis der er inspireret af moderne arkitektur har HP integreret et geometri støbt aliminiums håndtag, der er med til at skjule det termiske luftindtag.
  • Værktøjsfri adgang og et rent, ubesværet internt layout gør det nemt både at tilføje og skifte komponenter der er baseret på behov i de forskellige arbejdsprocesser.
  • Behold roet i sindet med fremtidssikre udvidelsesmuligheder der passer til de stadigt skiftende arbejdsgange og som også støtter op til 9 PCLe-slots og 24 hukommelseskort, samt nem adgang til strømtilførslen bagtil takket være den delte chassiarkitektur (Z8)

 

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Børsen gazeller fra 1997 til 2008 HPE Partner Logo