HP EliteDisplay E-Serien

 

Stil møder substans i en tynd ny profil. Den nye HP EliteDisplay E-serie tilbyder framragende ergonomisk fleksibilitet og funktionalitet.

Du kan få HP EliteDisplay E-serien helt fra 21.5” til 27” diagonalt og er designet til 178 graders visning. Dette sammen med 4-vejs justeringen kan du både dreje, justere skærmen i højden (op til 150 mm) og tilte skærmen, så den passer dine personlige præferencer. Udvid din produktivitet med uforstyrrede visninger på en høj opløsnings 3 sidet mikrokantsramme der understøtter praktisk talt sømløse fler-skærms setups.

 

Hvis dette har nogen interesse, så tøv ikke med at kontakte din faste rådgiver.

Ring på 7025 0955 eller klik nedenunder og send os en mail

 

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Børsen gazeller fra 1997 til 2008 HPE Partner Logo