HP EliteOne 1000 G1

HP EliteOne 1000 G1 website

Den første AiO samarbejde

Spar tid og start videoopkald hurtigt med de integrerede touch-knapper på computerens fod. Fuldend oplevelsen med fangende video og lyd kvalitet med Audio by Bang & Olufsen og et tilkøb af HP-dual-facing webcam.

Konfigurerbar og fleksibel

Det er HP’s første konfigurerbare og fleksible AiO, der har en pc-base og skærm, der kan opgraderes, så den nemt kan genanvendes på forskellige måder. Den er designet så PC’ens levetid kan forlænges betragteligt!

Den sikreste PC med nem administration

Nyd førsteklasses beskyttelse med kommercielle sikkerheds- og administrationsfunktioner som bliver provieret af HP Sure Start Gen3 og HP Manageability Integration Kit. Der er automatisk registrering af trusler og systemgendannelse samt muligheder for at administrere pc-sikkerheden, ved hjælp af en fjernforbindelse med opdateringer i realtid.

Skærmen

HP EliteOne 1000 G1 kommer i 3 forskellige skærmstørrelser, så du kan få den til at passe dit præcise behov! Du kan vælge en skærm på 23,8” hvortil der kan tilvælges touch-funktion. En skærm på 27 uden touch-funktionen eller en buet skærm, på hele 34” der giver den fulde visuelle oplevelse, der er tiltænkt skærmen.

 

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Børsen gazeller fra 1997 til 2008 HPE Partner Logo