HP EliteBook x360 1020 G2

HP EliteBook x360 1020 G2 er ultra-tynd og ultra-transportabel. Den er inspireret af ‘livet-på-farten’. Dens lange batteritid, og med HP Fast Charge og industri-ledende ultra-bright 700-nit display, fraholder den dig ikke fra, at være på farten.

Du får nem og enkel beskyttelse og administration samt fuldstændig tryghed takket være en samling avancerede sikkerhedsfunktioner, der skjuler alt for visuelle hackere og overvåger og gendanner BIOS-hukommelsen automatisk

Styr møder mens du er på farten

Praktisk teamwork og samarbejde er afgørende for, at du ka nbevare forspringet, uanset hvor du er. Med HP EliteBook x360 1020 G2 får du skarp og klar kommunikation med fem højtalere med lyd fra Bang & Olufsen og kan nemt håndtere opkald ved hjælp af HP Premium Collabration-tastaturet.

 

Virker HP EliteBook x360 1020 G2 til at være noget for dig? Så tøv ikke med at kontakt vores sælgere!

Ring til dem på 7025 0955 eller klik på deres navn nedenfor, for at sende dem en mail

 

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Børsen gazeller fra 1997 til 2008 HPE Partner Logo