HP PageWide Printere – ROI 5½ måned

Hurtigere ekspedition af gæster, og lavere omkostninger

Himmerland Golf & SPA Resort har i mange år været tilfredsemed deres HP Color LaserJets, som hver dag udskriver mange sider papir i receptionen.

I forbindelse med et årsmøde introducerede vi HP’s nye Page-Wide 556dn for Himmerland Golf & SPA Resort, som efter korte overvejelser accepterede en testinstallation af de nye printere.
Efter testen oplyser Receptionschef Anette Janner Mortensen, er printerne fungerer rigtig godt ”De er hurtigere end de gamle, hvilket er en fordel, når mange gæster skal afregnes samtidig” udtaler Anette.

Investeringen er tjent ind på blot 5½ måned

Forud for implementeringen af de nye printere har FLC Danmark opstillet et konkret forslag på den samlede investering, som kun omhandlede investering i printerne, idet Himmerland Golf & SPA Resort har FLC’s populære IT-Aftale, Platin som dækker alle omkostninger til servicearbejde til en fast pris.

Det var ikke svært at træffe en beslutning om den nye løsning, som er både hurtigere og billigere i drift. Ikke alene opnår der attraktive besparelser på forbrugsstofferne, de nye enheder
bruger også væsentlig mindre strøm end printere baseret på laser teknologi.
”Vi glæder os over at have hjulpet Himmerland Golf & SPA Resort med at tilføre ny teknologi, som tilmed har medført en reduktion af de faste omkostninger”, udtaler direktør Torben Høiberg, som er ansvarlig for samarbejdet

AJM_200x200

 

Anette Janner Mortensen

Receptionistchef

ajm@himmerlandgolf.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Børsen gazeller fra 1997 til 2008 HPE Partner Logo