HP Elitebook x360

Verdens mest sikre, og tyndeste bærbar.

HP Elitebook x360 kan med sin ekstreme fleksibilitet tilbyde fem forskellige måder at arbejde med den på, så du aldrig skal gå på kompromis.

Den er perfekt, både til arbejde og fritid. Med 360 graders fleksibilitet er den mulig at stille på forskellige måder, der gør din hverdag nemmere. Præsenter en video ved at sætte den i telt-form, eller læg den helt fladt på bordet, så alle kan se med. Brug den som tablet, eller bare som bærbar, valget er dit.

Ikonisk HP Elite design

HP Elitebook x360 er født med et klassisk og ikonisk HP Elite design. Det slanke og stilfulde design som Elite-serien har, er ikke undskyldt ved x360. Dens fænomenale ydre, vægt på kun 1,28kg, og sin

HP-MDP-Oldman

14,95mm’s tykkelse, bliver også afspejlet i ydeevnen. Den er født med den nyeste generation Intel Core processorer, og en Intel Core i7 processor. Dens batterilevetid, er helt op til 16 timer og 30 minutter ved normalt brug, og du kan lade den 50% op på 30 minutter, med HP’s fast charging battery. Med HP Velocity, lader du ikke Wi-Fi’en gå dig på, og pause dine konference opkald. HP Velocity forøger dataoverførslen ved dårlig forbindelse for at få mere flydende tale og video kommunikation.

 

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Børsen gazeller fra 1997 til 2008 HPE Partner Logo