HP Elite Slice

Gentænk skrivebordsoplevelsen med HP’s nye og mindste PC!

En kraftig PC inden i en modulær krop. HP Elite Slice er som en PC du aldrig har set før.

Smukt design

HP har med Elite Slice kombineret raffinerede materialer med et banebrydende design. Bygget til dit arbejds rum og arbejds stil.

  • Lad dine enheder op ved at lægge dem på din HP Elite Slice, ved brug af Charging Cover (udvalgte modeller).
  • Udvid din lagerplads. HP ODD Module har en integreret USB-kontakt, hvilket giver en kabelløs løsning.
  • Ekstremt god lyd, med HP Audio Module. Gør din HP Elite Slice til en højtaler eller multimedia afspiller med HP Noice Cancellation, dual-microphone array, tre højtalere og HP Audio Boost.
  • Hurtig tilslutning med HP EliteDisplay S240uj QHD skærmen, der sender strøm til din HP Elite Slice, gennem et enkelt kabel via USB-C.

HP Elite Slice til mødelokaler

Denne integrerede løsning til mødelokaler er designet til fremtidens kontorer.

Møder med ét klik

Traditionelle mødelokaler medfører frustrationer, tidsspilde og rod med kabler – som du nu kan undgå. HP Elite Slice til mødelokaler gør det nemt og hurtigt at samarbejde, fordi Skype for Business™6 kan kontrolleres med én knap og via trådløs deling med Intel® Unite™.

 

Krystalklar lyd – både til dig og andre

Med HP Audio-modulet får du omsluttende lyd på 360° takket være HP Audio Boost, HP Noise Cancellation-softwaren samt de to mikrofoner med en rækkevidde på 5 meter og den tilpassede lyd fra Bang & Olufsen.

 

Sikker og kraftfuld ydelse i erhvervsklassen

HP Elite Slice til mødelokaler er et stilfuldt midtpunkt til mødelokalet. Du får Windows 10 Pro1, Intel® Core™ 35-W-processorer, vPro™ samt sikkerhed og administrationsfunktioner i HP’s Elite-klasse. Du kan fuld-ende løsningen med en HP-skærm, som giver en stærk visuel oplevelse.

 

Dongler hører fortiden til

Det er ikke længere nødvendigt at finde den rigtige dongle og tilslutte den for at starte mødet til tiden. Med Intel® Unite™ på HP Elite Slice til mødelokaler kan mødedeltagere trådløst dele indhold med hinanden og redigere i realtid.

 

Pynter på dit skrivebord

HP Elite Slice er også perfekt til dit skrivebord som arbejdsmaskine. Sammen med skærmen S240UJ fylder den minimalt og pynter endda på skrivebordet.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Børsen gazeller fra 1997 til 2008 HPE Partner Logo