Windows 7 og 10 nu og fremover

Intel har introduceret et nyt chipset, kaldet ”Kaby Lake”. Stationære og bærbare PC’er med det nye chipset kommer forventeligt på markedet i slutningen af 2016, startende med HP Probook 400 G4-serien.

Udfordringen med dette nye chipset er at KUN Windows 10 bliver understøttet. Det vil således ikke blive muligt at køre Windows 7 eller 8 på PC’er der er baseret på det nye chipset.

Dette giver en udfordring for de mange virksomheder, der har standardiseret på Windows 7.

HP Inc. derfor har taget den beslutning, at lade deres nuværende “Sky Lake” platform (der understøttes af Windows 7,8 og 10) køre videre sideløbende med den nye Kaby Lake platform frem til sommeren 2018. Frem til 2018 vil vi således tilbyde både G3 og G4 versioner af HP’s bærbare (Probook 600 og Elitebook 800-serierne) og stationære PC’er på markedet, afhængigt af ønske om operativsystem.

Du kan altså frem til 2018 stadig købe en ny PC med fuld Windows 7 understøttelse, dog ikke med den allernyeste teknologi.

Windows 7 OEM salget stopper 31. oktober

En anden Windows 7 relateret nyhed er at salget af OEM licenser stopper pr. 31 oktober 2016. Igen er der en løsning, idet alle HP Inc. PC’er leveret med Windows 10 Pro kommer med nedgraderingsret til Windows 7 Pro. Visse modeller kommer endda præ-nedgraderet fra fabrikken.

Kort opsummeret, så kan vi altså levere nye computere med Windows 7 frem til midten af 2018.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.