Made in Denmark 2016

FLC Danmark er igen med på sidelinjen, når European Tour turneringen Made in Denmark løber af stabelen fra den 24. til 27. august 2017. En European Golf turnering der en af de største begivenheder til dato i golfens verden i Danmark.

FLC sponsorerer udstyr til pressecentret og Players Lounge. Blandt det sponsorerede udstyr er en række store HP MFP printere samt HP Workstations og All-in-one PC’er, som i løbet af turneringen skal sikre at opdaterede informationer når ud til alle spillere og arrangører.

Læs mere om turneringen her

Se stemningsbilleder fra sidste år her

 

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.