5 grunde til at HP PageWide er fremtiden

7182d018-5c89-4219-91e1-44720af4bb8d (1)

1. Fart

Med den nye PageWide teknologi kan man printe helt op til 55 sider i minuttet uanset om det er sort/hvid eller farvesider.
HP PageWide Teknologiens printere er op til 2 gange så hurtige som farve laser printer i samme klasse.

2. Kvalitet

Printeren benytter sig af super-mikroskopiske blæk dråber som er på størrelse med 1/3 af en smartphone pixel. Så der er rimelig god plads til detaljer.

3. Pålidelighed

Vink farvel til papirstop og andre irriterende udfordringer.
I følge en test lavet af Buyers lab, har HP Officejet Enterprise Color MFP X585 printet over 200.000 sider uden en eneste fejl. Det svarer altså til papir nok til at dække 2 fodboldbaner i papir.

4. Lavere pris pr. side

Printere der benytter sig af HP PageWide teknologien forbedrer ydeevnen og mindsker printer omkostningerne med op til 50% sammenlignet med farve laser printere. Og desto mindre du bruger på at printe desto mere kan du bruge på at investere i de vigtigere ting i din virksomhed.

5. Lavere energi omkostninger

Sammenlignet med laser printerne, så producerer printere der benytter HP PageWide teknologien, op til 55% mindre kulstof, hvilket redder 190 liter CO2 per printer per 100.000 sider printet. Så der er endda mulighed for at gøre noget miljøvenligt som endda også kan hjælpe på bundlinjen da en gennemsnitlig printer som benytter sig af denne teknologi benytter mindre end 0.6 kilowatt i timen om ugen. Printere der har denne PageWide teknologi benytter altså 84% mindre energi end laser printere.

FLC Danmark

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

logo-1

logo-1

hpe

hpe