Nye HP ZBook G3 modeller er lanceret!

HP ZBook G3 leverer maksimalt mobil ydelse, med de tyndeste og letteste arbejdsstationer – nogensinde!

  • Nyeste processor teknologi, med 6. generation Inte Dual og Qoad Core og Xeon Mobile Quad Core
  • ZBook Studio G3 – CNC-fræset ud af et stykke aluminium med “Diamond cut” design, 18 mm tynd og 1,99 kg let. Intel Xeon Quad core, 32GB ECC RAM, Nvidia Quadro grafikkort, dobbelt Z Turbe Drive G2, 2 stk. Thunderbolt™ 3 porte og UHD (4K) DreamColor display – en drøm er blevet til virkelighed
  • ZBook 15 G3 og ZBook 17 G3 – verdens bedst sælgende Mobile arbejdsstationer – nu med “Diamond cut” design, Intel Xeon Quad core, 64GB ECC RAM, tyndere og lettere med helt nye niveauer for ydeevne, Op til 4K DreamColor displays
  • ZBook 15u G3 – 19.9 mm tynd og 1,93 kg let. En Ultrabook workstation med skarp AMD FirePro 2GB grafik, USB-C og numerisk tastatur.
  • Z Turbo Drive G2 – Det næste niveau af disk-teknologi – til alle platforme.
  • ZBook Dock med Thunderbolt™ 3 – fremtidige docking løsninger med et enkelt kabel – ZBook Studio, ZBook 15 G3 og ZBook 17 G3 lades op med denne dock og kan blandt andet trække 2 stk. UHD (4k) displays
  • Med en forbedring helt op til 67% af batteriets levetid (Zbook 17), kan du arbejde hele dagen uden ledning.
  • Bang & Olufsen højttalere giver en hørbar præmium oplevelse

HP ZBook Studio G3

HP ZBook Studio G3

Flagskibet i HPs nye familie, HP ZBook Studio G3 er verdens første quad -core Ultrabook ™ Workstation. Fuld ydelse i en HP Z workstation pakket ind i HPs tyndeste og slankeste Mobile Workstation til dato ( 18mm tynd og 1,99 kg let).

HP ZBook Studio revolutionerer designsproget for HP mobile Workstations. Med en 15,6 ” skærm, understøtter op til 2 TB lagerplads, op til 32 GB ECC-hukommelse , dual Thunderbolt ™ 3 porte, dobbelte ventilatorer og HP DreamColor UHD eller FHD touch displays.

 HP ZBook 15u G3

HP ZBook 15u G3

HP indtroducer 3.de generation af den velkendte Ultrabook Workstation 15u, der leverer Workstation ydeevne, til en lav pris, i en kompakt pakke. Med sin 15,6” skærm er det er den perfekte kombination af mobilitet og overkommelig pris.

Denne Ultrabook ™ Workstation kan konfigureres med op til 32 GB RAM, AMD FirePro ™ professionel grafik med 2GB RAM, HP Z Turbo Drive G2, 1,5 TB i samlet storage og et valg mellem FHD touch eller 4K UHD display.

HP Zbook 15 G3

HP ZBook 15 G3

HP ZBook 15 G3 er den 3.de generation af verdens bedst sælgende mobile workstation. Dette tynde og lette bærbare kraftcenter er blevet redesignet indefra og ud og er nu 27 % tyndere, 7 % lettere, og har en 27 % forøgelse af batteritiden, sammenlignet med den forrige generation.

Den leveres med en 15,6” diagonal skærm med HP DreamColor UHD eller FHD Touch option, og er udstyret med en Intel® Core ™ eller Intel® Xeon® processor, op til 64 GB ECC RAM, dual 1TB HP Z Turbo Drive G2, med op til 3 TB totalt samlet storage, samt dobbelt Thunderbolt ™ 3.

Zbook 17 G3

HP ZBook 17 G3

HP ZBook 17 G3 er udstyret med en 67 % forøgelse af batteritiden, en 17,3” arbejdsstation der nu er 25% tyndere og 11% lettere end sin forgænger.

Den kan konfigureres med en Intel® Core ™ eller Intel® Xeon® -processor, op til 64 GB ECC RAM, dual 1TB HP Z Turbo Drive G2, med en samlet storage på op til 4 TB, dual Thunderbolt ™ 3 , og HP DreamColor UHD eller FHD Touch displays. HP ZBook 17 er også udstyret med AMD FirePro ™ eller NVIDIA® Quadro® grafik, med understøttelse op til 8 GB RAM.

 

Zbook med dock

HP ZBook Dock Thunderbolt

HP introducerer en helt ny docking løsning, HP ZBook Dock Thunderbolt™ 3. Docken er understøttet af HP ZBook Studio G3, 15 G3, og 17 G3, og denne nye docking løsning kan linke op til 10 enheder på en gang via portene, der omfatter Thunderbolt™ 3 (som understøtter DisplayPort 1.2, USB 3.1 Gen. 2 og PCIe),
4 stk. USB 3.0, RJ-45, VGA, combo lyd, samt yderligere to DisplayPorte.

Hvem kan bruge HP Zbooks?

Arkitekter, ingeniører, grafikere, filmfolk, softwareudviklere og alle andre der har brug for ekstra computerkraft. Zbook’s er udviklet og certificerede til en lang række af programmer fra bl.a. Autodesk og Solidworks.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

logo-1

logo-1

hpe

hpe