HP Elite x2, elsket af brugerne

Designet til IT, elsket af brugerne

HP Elite x2 1012 er en gennemtestet 2-i-1-løsning med præcist fremstillet tastatur, der er det kompromisløse valg til professionelle og ledere på farten. Den er utrolig slank og elegant med kraft i virksomhedsklassen, er robust, har masser af tilslutningsmuligheder – både som tablet og Ultrabook™, hvor den hurtigt kan ændres efter dine behov.

Kompromisløs mobilitet og stil:

  • Mesterligt design: Med sit kabinet i aluminium fræset ud af et stykke, er HP Elite x2 1012 kun 8,1 mm tynd, vejer 820 gram, har indbygget støtteben med 150 grader justeringsmulighed og en Corning® Gorilla® Glass 4 skærm kendt for sin styrke, sin høje robusthed, og sine høje overfladekvalitet. Du vil heller aldrig blive generet af støjen fra blæsere – for på trods af et blæserløst design, holder den sig kølig med Intel Core™ M teknologi selv under belastning.
  • HP Premium Tastatur der kan leveres til HP Elite x2 1012 er ultra let og slankt, men i præcis samme kvalitet og med samme tastatur og touchpad respons som vores EliteBook tastaturer. Tasterne er naturligvis med backlit lys så man kan arbejde i mørke omgivelser og UV-coating modvirker slid af malingen på tasterne. Akkurat som på vores EliteBook tastaturer, kan det skaffes i ægte dansk lokalisering samt en lang række andre lokaliseringer inklusive alle de øvrige nordiske lande.
  • Pålidelig og holdbar: I lighed med vores andre Elite produkter, er denne 2-i-1’er blevet bygget til at kunne gennemføre og certificeres efter de barske militære MIL SPEC-810G tests, og er dermed robust nok til at holde den normale kommercielle pc livscyklus på 3 til 5 år.
  • Produktivitet og samarbejde: HP Active Pen der medfølger er baseret på penteknologi fra markedsledende Wacom og med 2048 niveauer af trykfølsomhed (dobbelt så mange som den nærmeste konkurrent), hvilket gør den idéel til penbaseret arbejde. Der er også indbygget de nyeste trådløse WIFI-teknologier og som noget unikt også mulighed for at få indbygget 4G/LTE modul, så man kan koble op helt uafhængig af hotspots. Udvidelsesmulighederne slutter ikke her, for med det indbyggede USB-C stik med Thunderbolt 3 support, kan den tilsluttes en Thunderbolt dock, der giver de samme muligheder for opladning og tilslutninger af eksterne enheder som en traditionel dock – inkl. 2x skærme med 4K opløsning. Endelig er den udstyret med lydteknologi fra Bang & Olufsen, så lydoplevelsen i forbindelse med f.eks. telekonferencer maksimeres.
  • Sikkerhed og administration: Bygget med Intel® 6. Generation Core ™ M-processorer med mulighed for vPro™, leveres HP Elite x2 1012 desuden med HP-sikkerhedsfunktioner skabt til at beskytte enheden, data og brugerens identitet. Her skal især nævnes HP Sure Start der beskytter imod bevidst eller ubevidst ødelæggelse af maskinens BIOS, fingeraftrykslæser til adgangskontrol og TPM 2.0 modul der krypterer brugeroplysninger.
  • Servicevenlig og global tilgængelighed: Skulle uheldet være ude, så er den forsynet med 3 års onsite garanti som også dækker det HP Long Life batteri den er udstyret med. Som noget unikt for denne produkttype kan den repareres og serviceres af alle vores sædvanlige notebook service providere. Vores brede sortiment af CarePacks gør det desuden nemt at tilbyde kunden en tilpasset garanti, der også kan udvides til at gælde på rejsen.

 

Tilbehør:
Uanset hvor du er, kan du få opfyldt dine specifikke behov med tilbehøret til HP Elite x2 1012, se vores udvalg nederst på siden.

Første leverancer af den nye Elite x2 1012
Produktionen er påbegyndt på fabrikken og vi forventer at de første enheder lander i løbet af de nærmeste par uger.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.